Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Lej en jukebox

En jukebox kan være en god og nem måde at få gang i musikken til en fest eller et arrangement.

Med en jukebox kan du slappe af og lade jukeboxen styre musikken, så du kan koncentrere dig om at være nærværende, nyde festen og danse. Med en jukebox får du både festlig dansemusik, til når dansegulvet skal indtages, og behagelig og hyggelig stemningsmusik til middagen eller receptionen. Man kan vælge musikkategorier og få gamle klassikere eller nye hits, og det er også ofte muligt at få en kode til jukeboxen, så det kun er dig, der styrer musikken.

Gode råd, når du vil leje en jukebox

Jukeboxen har udviklet sig meget, siden den kun indeholdte CD’er. Engang var der ventetid mellem numrene, forældet indhold og dårlig lyd. I dag er det muligt at leje en jukebox, hvor musikken i stedet ligger på indbygget computer. Det har givet jukeboxen en masse nye muligheder, og der er ikke længere ventetid mellem numrene, dårlig lyd eller risiko for mekaniske fejl.

I Danmark kan du få en såkaldt Sir Juke Jukebox. På en Sir Juke Jukebox foregår betjeningen på dansk, der er et stort udvalg af gamle og nye sange, som opdateres hver måned, den kan låses med en PIN-kode, den har indbyggede spillelister med genrer, temaer osv., en indbygget pianist-funktion, som man kan sætte på til fællessang, og så betjenes den på en stor og brugervenlig touch-skærm. En Sir Juke Jukebox har en god lyd, som er behagelig for ørerne. Den indbyggede pianist-funktion giver mulighed for at gøre gæsternes medbragte sange mere festlige og nemmere at synge.

Fordele og ulemper ved en jukebox

Fordelene

 • Den kun kræver lidt plads
 • Du kan have fuld kontrol over, hvad der bliver spillet
 • Den er billig
 • Den indeholder mange musiknumre
 • Den spiller indtil sidste mand forlader festen
 • Alle gæsterne kan være med til at vælge musikken

Ulemperne

En jukebox ikke er i stand til at aflæse et publikum og iagttage de dansendes reaktioner for bedst muligt at sætte gang i en fest. Det kan en professionel DJ, en musiker eller et band levere bedre.

Sir Juke retro

Når du lejer en jukebox, skal du især være opmærksom på seks forskellige ting:

 • Lydkvaliteten

Det er meget forskelligt fra jukebox til jukebox, hvor god lyden er, så brug nettet eller spørg en, der kender til højtalere, om råd.

 • Lydniveauet

Der er også stor forskel på, hvor højt de kan spille. Afhængigt af hvor mange mennesker man er til en fest, er det vigtigt at tilpasse det, så jukeboxen er i stand til at spille rummet op.

 • Musikudvalget

Kig også på, hvor mange sange, der er i jukeboxen, og hvor gamle de nyeste sange er. Mange jukeboxe vil indeholde et stort antal hele CD’er, hvor sangene ikke er gået kritisk igennem, og der kan derfor nemt være mange upopulære sange i blandt. Derfor kan en jukebox med 10.000 sange i praksis have et væsentligt dårligere musikudbud end en box med 3.000 sange, hvor hver enkelt sang er blevet nøje udvalgt.

 • Brugervenligheden

Der er stor forskel på, hvor brugervenlig og nemt betjenelige en jukebox er. Du kan eventuelt få demonstreret brugen af den, inden du lejer den, så du selv kan vurdere det inden. Det kan også have stor betydning, om betjeningen er på dansk eller engelsk.

 • Driftsikkerheden

Driftsikkerhed er også vigtig for at garantere en god fest uden pludselige musikafbrydelser. Her er det en stor fordel, hvis din udlejer har et vagttelefonnummer, så du kan komme i kontakt med dem i nødstilfælde.

 • Features

Det er også en god idé at kigge på hvilke features, der er på jukeboxen. Det kan være en fjernbetjening, et akkompagnement til festsange, mulighed for selv at lave playlister og indbyggede playlister.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.