Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Book et danseband til din fest

Skal der være gang i den på dansegulvet, når du holder fest? Så er det en god idé at booke et live danseband.

Der findes dansebands inden for alle musikgenrer, alt fra funk, rock og jazz til pop og hip hop. Et godt band kan løfte stemningen til både privatfester som bryllupper, fødselsdage og barnedåbe til firmafester og større events.

Et liveband tilbyder ofte forskellige sæt af spillelængder – for eksempel tre sæt af 45 minutter eller to sæt af 60-65 minutter. Tit giver bandet også mulighed for at tilpasse det til lige netop dine behov.

Musikken påvirker hjernen

Der er mange gode grunde til at booke det helt rigtige band til din næste fest. God musik er hele grundlaget for, om folk rejser sig og indtager dansegulvet. Dans kan give en fest en uhøjtidelig og sjov stemning, der får folk til at komme hinanden ved.

Udover den gode stemning, som den rigtige musik kan give, er der mange andre fordele ved musik. Musik er noget af det bedste til at vække minder og skabe særlige stemninger, så det helt rette band vil i høj grad kunne have en positiv effekt på din fest.

De fleste mennesker kender følelsen af stemning og glæde, når vi hører et bestemt stykke musik. Det er, fordi musik i høj grad påvirker vores sindsstemning og følelser. Den rigtige musik kan skabe følelse af lykke og velvære hos os.

Hvorfor påvirker musik vores hjerne?

Musik trigger en af de mekanismer, som vi mennesker har udviklet for at overleve. Vi har i hjernen et belønningssystem, som skal hjælpe os med at få mad, formere os og motivere os til at udvikle os. Af en eller anden grund er det særligt belønningssystemet i vores hjerne, som bliver aktiveret, når forskere har studeret musikkens betydning.

Forskere er i tvivl om, hvorfor det er netop er vores overlevelsesmekanisme, der aktiveres, når vi hører musik, men de formoder, det har noget med vores forventning til musikken at gøre. Forskerne mener, at vi sidder med en forventning om, hvad der vil komme, når vi hører musik, vi kan lide. Når vores forventning til musikken indfries, får vi en belønning i hjernen. Det sker, fordi hjernen frigiver stoffet dopamin, som giver glædesfølelse. Vores forventning til musikken kommer for eksempel af, at vi tidligere har hørt musikken og derfor ved, hvad der kommer.

Festmaskinen spiller live til firmafest

Festmaskinen spiller live til firmafest

Så når du ønsker en fest med sjov, dans og glade mennesker, er et live band en rigtig god idé. Hvis du ønsker hjælp til at booke det helt rigtige, så kontakt os for hjælp.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.