Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Hvordan sikrer jeg mig at folk danser til min fest?

Det er et stort arbejde at være vært for et større arrangement og ofte ledsages forventningens glæde af en hel bunke bekymringer, som fx: Har jeg nu husket det hele? Hygger mine gæster sig? Har de det sjovt? Og hvorfor danser de ikke?! Dans er noget af det, der virkelig sætter gang i en fest, men for at lokke folk ud af deres skal og ud på dansegulvet kræver det den rette DJ med den rette spilleliste. Vil du være helt sikker på at folk danser til din fest, så anbefaler vi hos Inbooking at du lejer en professionel DJ til at fremtrylle den rette feststemning.

DJ eller mobildiskotek?

De fleste tænker nok “DJ”, når der skal bookes musik til et arrangement, men ofte er det faktisk et mobildiskotek, der er den rigtige løsning. Forskellen på en DJ og et mobildiskotek er, at DJ’en udelukkende dukker op med sin musik, hvorimod et mobildiskotek indbefatter en DJ plus alt det nødvendige udstyr som fx lydanlæg, DJ-pult samt røg- og lysshow. Har du selv det rette udstyr stående, kan du booke en DJ hos os, men da det er de færreste, der ligger inde med det store udstyr, er vores mest populære løsning et mobildiskotek, hvor du ikke skal tænke på andet end strøm. Har du ubesvarede spørgsmål angående muligheden for leje af DJ’s og mobildiskoteker, kan du læse vore FAQ.

En DJ eller et mobildiskotek egner sig til stort set enhver lejlighed, lige fra børnefødselsdage til firmafester og musikken aftales på forhånd, så den passer til den givne lejlighed. Hos Inbooking har vi bl.a. leveret musik til store kunder som fx IBM, Nordea, Ungdommens Røde Kors og Finansministeriet. Skal vi også spille op til dans til din fest?

Eller måske leje af jukebox?

Ønsker du en lidt mere speciel musikoplevelse, kan vi også anbefale vores tilbud om jukebox udlejning. Jukeboxen har efterhånden opnået kultstatus i populærkulturen og den tilføjer et særligt retro-touch til ethvert arrangement. Fordelen ved en jukebox er, at gæsterne selv kan få lov til at sætte sange på, så man er sikret at der kommer noget for alles smag, hvad end det er bedstemors eller barnebarnets yndlingssang. Vi tilbyder tre forskellige modeller, der alle er simple at betjene. Al betjening på maskinerne foregår på dansk, men har du spørgsmål, kan du med fordel læse vores guide til leje af jukebox.

Vil du høre mere om muligheden for musik til dit arrangement, er du velkommen til at kontakte Inbooking på telefon 2992 2090 eller ved at sende en mail til mail@inmusic.com.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.