Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Underholdning til konfirmation

Står du og skal planlægge en konfirmation?

Konfirmationssæsonen er over os – den stressende tid, hvor forældre styrter rundt for at få det hele til at klappe til deres barns store dag. For konfirmationen ER en stor dag, det er dagen, der symboliserer overgangen fra barn til voksen, og det er derfor en dag, hvor der gerne må ske noget helt specielt, som både konfirmanden og gæsterne vil huske tilbage på med glæde.

Har du husket underholdningen til konfirmationen?

Der er mange ting, man skal tage stilling til, når man skal arrangere en konfirmation. For hvor skal festen holdes? Hvad skal man spise? Og hvilken form for underholdning skal der indgå? Særligt underholdningen volder ofte besvær, da mange ikke føler, at de er kreative nok til at finde på et sjovt indslag, der samtidig ikke bliver stemplet som pinligt af konfirmanden.

Der er altså nok at tænke på, når man skal arrangere en konfirmation, så hvorfor ikke uddelegere nogle af opgaverne, så du har mere tid til at nyde dagen sammen med konfirmanden? Du kan fx vælge at lade et professionelt firma tage sig af underholdningen til din konfirmation. Hos Inbooking har vi mange års erfaring med netop dette, og vi tilbyder flere forskellige løsninger, der kan være med til at gøre dagen til noget helt specielt.

Sæt fut i festen med god musik

Hos Inbooking er vi eksperter i at skabe god stemning gennem musik, både baggrundsmusik til jeres middag og den vildeste disco til jeres dansegulv. Lige meget hvilken form for musikalsk underholdning til din konfirmation, du ønsker, kan vi levere den. Lad fx en erfaren fest-pianist sætte stemningen for jeres dag, dans til jeres yndlingssange med et professionelt danseband, sammensæt selv jeres spilleliste med en jukebox, eller slut festen af med et brag af en dj-optræden.

Få gæsterne til at le

Har du selv helt styr på musikken, kan du i stedet vælge at overraske gæsterne med en oplevelse, de sjældent vil glemme, nemlig en optræden af en kendt stand-up-komiker eller entertainer. Vi har en bred vifte af navne at vælge imellem, så der er lidt for enhver smag, både til drengerøvshumoren og til dem, der ønsker noget lidt mere eftertænksomt.

Bliv fortryllet af en tryllekunstner

Tryllekunstnere hører ikke kun til ved børnefødselsdage, og er i disse år et kæmpe hit, bla. til konfirmationer. Mange af vores tryllekunstnere tilbyder shows der kombinerer trylleri, komik og entertainment, til alle aldre. Trylleshows kan passes ind i ethvert arrangement og kan fx lægges som underholdning mellem to retter, eller hvor der ellers er behov for et lille sjovt afbræk.

Når du mangler inspiration til underholdning til din konfirmation, er Inbooking altså et godt sted at starte. Med musik, komikere, tryllekunstnere og meget mere er vi de helt rigtige at samarbejde med, når du skal planlægge den store dag. Vil du vide mere om hvad, vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.