Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Underholdning til bryllup

Gør dit bryllup uforglemmeligt med den rette underholdning

Et bryllup er en helt speciel anledning. Det er dagen, hvor to mennesker siger ja til hinanden, og hvor venner og familie samles omkring de to hovedpersoner for at fejre, spise og feste. Selvfølgelig skal festen være noget helt særligt, som både gæster og brudeparret husker. Derfor må der også godt være lidt ekstraordinær underholdning til brylluppet. Den slags har vi masser af erfaring med hos Inbooking, og vi giver dig her en håndfuld idéer til underholdningen til dit bryllup.

Sæt den rette stemning til middagen

Det giver en særlig stemning, når maden bliver akkompagneret af lidt lækre toner. Musikken skal dog ikke være for dominerende, for der skal jo også være ørenlyd til samtale, og derfor kan en smule, diskret klavermusik være et oplagt valg. Hos Inbooking råder vi over flere konservatorieuddannede pianister, som med deres store repertoire og talent kan sætte den helt rette stemning under middagen.

Få et godt grin

Som regel består underholdningen til et bryllup af diverse taler og indslag fra familie og venner, og det kan bestemt også have sin charme. Men hvis man før har været gæst til en bryllupsfest, ved man også, at mængden af taler og mere eller mindre underholdende indslag kan virke tilsyneladende uendelig.

Hvis du tænker, at underholdningen til dit bryllup skal skille sig lidt ud fra det sædvanlige, kan du overveje at booke en komiker. Hos Inbooking samarbejder vi med både kendte og mindre kendte humørspredere, som med garanti kan levere et godt grin til lige netop din fest.

Det er dog ikke kun komikere, der kan sørge for underholdningen. En tryllekunstner kan med sit show kombinere både trylleri og entertainment og frembringe smil og latter hos både unge og gamle. Et trylleshow med en professionel tryllekunstner fungerer godt som underholdning i små pauser, fx mellem to retter, til kaffen eller under velkomstdrinken.

Slut aftenen af med et brag af et bal

Når den sidste skål er udbragt, og gæsterne er mætte og tilpasse, er det blevet tid til dans. Og der er næppe noget, som kan inspirere til dans som et velspillende danseband. Inbooking råder over et stort udvalg af bands inden for mange forskellige genrer, så der er helt sikkert noget, der passer til din smag.

Hvis du synes, at et band kan virke lidt voldsomt, kan du også vælge at booke en DJ eller kontakte os for jukebox udlejning. Så kan du og dine gæster selv vælge og vrage blandt et kæmpe udvalg af musik.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 2992 2090, hvis du ønsker at leje en DJ eller komiker, eller for at høre, hvad vi ellers tilbyder af underholdning til bryllupper.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.