Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Prisvenlig musik til din fest

Det er ingen hemmelighed, at det kan være rigtig dyrt at holde fest. Hos Inbooking tilbyder vi musik og underholdning i alle prisklasser. Vi har også de helt prisbillige løsninger til musik til din fest.

En jukebox er et billigere musikvalg

En jukebox er et glimrende eksempel, fordi den har rigtig mange fordele og så er den billig. En jukebox er ofte et rigtig godt valg, fordi den spiller nøjagtig den musik du og dine gæster ønsker og den stopper ikke, før sidste mand er gået hjem. Ring endelig til os, hvis du ønsker et konkret tilbud, for vi har flere billige jukebox modeller at tilbyde, hvis du ønsker billig musik til din fest. Vi gør opmærksom på, at vi kun udlejer jukeboxe i Østjylland, men vi har heldigvis mange andre musiske indslag til din fest, hvis du bor i andre dele af landet.

DJ – ikke så dyrt som mange tror

Vi har endnu en prisbillig løsning, hvis du vil have underholdning til din fest, der ikke vælter budgettet. For hvis du ønsker billig musik til din fest, kan du vælge en Dj eller et mobildiskotek. Her får du mange timers underholdning og toplækker musik for max. kr. 6000,- + kørsel. Vælger du en lokal Dj, kan du yderligere spare noget på kørsel. Et mobildiskotek består af en Dj, et lydanlæg og lys. Det betyder, at du ikke behøver at tænke på andet end strøm. Så falder valget på en Dj, er du sikker på at få “Musik til Fest Priser” som er en relativ billig musikløsning til din fest.

Andre løsninger til billig musik til din fest

Ønsker du billig musik til din fest, kan et band også være en løsning. Vi har flere forskellige bands at vælge imellem. Nogle af dem tilbyder billig musik til festen for en relativ lav pris. Det betyder ikke, at de ikke er gode musikere, men måske der kun er færre medlemmer i bandet. Når der er færre medlemmer i bandet, vil prisen ofte være lavere, end hvis der er mange medlemmer i bandet. Uanset hvilke band du vælger, kan du være helt sikker på, at det er professionelle musikere, der spiller musik til din fest. Det har også stor betydning for prisen, hvor mange timer du ønsker bandet skal spille.

Inbooking har flere løsninger på billig musik til festen. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud. Vi kan med garanti finde billig musik til din fest.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.