Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Leje af jukebox i Østjylland

Skal du holde en fest i Østjylland? Så lad os levere underholdningen!
Hos Inbooking ved vi, at musik har en helt særlig evne til at skabe stemning. Efter vores mening er det derfor også en af de vigtigste punkter på tjeklisten, når der skal stables en god fest på benene.

Musik kan få folk til at føle, til at danse, eller bare lægge sig som et behageligt baggrundstæppe for dit arrangement. Vil du gerne integrere musik i dit arrangement i Østjylland, og vil du samtidig gerne skille dig lidt ud fra mængden? Så anbefaler vi hos Inbooking, at du lejer en jukebox.

En jukebox er en sjov gimmick, der vil give dine gæster en oplevelse, de vil snakke om langt ude i fremtiden. Kontakt os i dag for mere information om udlejning af jukebox i Østjylland, så finder vi den rette model til dit arrangement.

Hvorfor vælge en jukebox fremfor en DJ?

Hvis du vælger at leje en jukebox til din fest, får du ikke blot god musik, du får også en oplevelse. Modsat de mere upersonlige dj’s giver en jukebox dit arrangement et charmerende retro-præg. Den allerstørste fordel er dog, at du og dine gæster selv får lov til at bestemme musikken. I sætter stemningen, sang for sang, så den passer til arrangementet, efterhånden som det skrider frem.

Derudover er en jukebox også en pladsbesparende løsning i forhold til en dj, som rykker ud med alt sit store, tunge udstyr. Vores jukeboxe behøver ikke fylde mere, end at de sagtens kan stå på et bord og du nemt selv kan afhente dem, men vælger du en større model, leverer og opsætter vi din jukebox i Østjylland – eller hvor end du bor.

Tre modeller – med musik til alle arrangementer

Vi tilbyder tre forskellige modeller: Sir Juke, Sir Juke Retro og Sir Juke Light. Lige meget hvilken model du vælger, er du sikret musik til hele dit arrangement, både afdæmpet middagsmusik og vild dansemusik, der med garanti kan sætte gang i dansegulvet. For yderligere information om de forskellige modeller klik her.

Kontakt os i dag for leje af jukebox

Hos Inbooking udlejer og leverer vi jukeboxe i hele Østjylland, så tøv endelig ikke med at kontakte os, når du ønsker et anderledes musikalsk indslag til dit arrangement. Vil du vide mere, kan du læse vores guide “Gode råd om jukeboxe”, og vil du booke en jukebox til dit næste arrangement, så ring til os på telefon 92 45 09 99 eller skriv til os via vores kontaktformular eller vores mail info@inbooking.dk

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.