Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Skal du lave underholdning til en konfirmation i Jylland?

Sange og taler er de to dominerende typer af underholdning til konfirmationer. Mange vælger da også gang på gang at ty til denne traditionelle underholdning, men hvis du for alvor vil overraske konfirmanden på den store dag, er der god grund til at tænke ud af boksen.

Herunder har vi listet tre gode bud på kreativ og nytænkende underholdning, du kan lave til en konfirmation i Jylland.

Til konfirmanden, der skal forundres

Det er svært ikke at blive taget med storm, når en tankelæser først går i gang. Tanker er noget af det mest personlige, vi har, og når nogen kan læse disse og dermed nærmest se igennem os, taber de fleste kæben.

Underholdning i form af en tankelæser henvender sig i høj grad til konfirmanden, der skal forundres, og som ikke er bange for at overskride grænser. Vil tilbyder en lang række af tankelæsere, og du kan blandt andet vælge mellem artisterne Jan Hellesøe, som er kendt fra TV, og Mikkel Severin.

Til konfirmanden, der skal tryllebindes

Tryllerier har en unik evne til at forbløffe både unge og ældre. For tryllekunstnere er langt mere end kaniner i hatte og farvestrålende ballondyr – dét er underholdning, der ikke slår fejl!

Der er rig mulighed for at finde en tryllekunstner i Jylland, som kan stå for underholdningen til en konfirmation, og er konfirmanden vild med overraskelser og tankevækkende tricks, vil en tryllekunstner med garanti falde i god jord.

Til konfirmanden, der skal imponeres

Er konfirmanden bidt af musik, er det oplagt at holde underholdningen i musikkens tegn. Med en pianist i Jylland kan du give konfirmanden en stor musikalsk oplevelse, som ikke alene vil imponere konfirmanden, men også de øvrige gæster.

Skal I ramme en bredere smag af musikpræferencer, kan leje af en jukebox være en særdeles god idé. Her kan I finde musik for enhver smag. Vi udlejer vores Jukebox i hele Østjylland, så skal den være en del af konfirmationsfesten, er vi kun et opkald væk.

Også en DJ kan virkelig sætte gang i en fest for den unge konfirmand. Her vil musikken hele tiden være tilpasset til gæsternes ønsker – og det DJ’en kan se giver god stemning og røre på dansegulvet.

Enhver konfirmand – hver sin smag. Men med vores brede udvalg af underholdning til konfirmation i Jylland kan du være sikker på at give konfirmanden en sand overraskelse.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.