Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Liveband til fest – book et party band

Er musikken på din party playliste efterhånden blev lidt for velkendt ? Er du derfor på udkig efter et lidt anderledes musikalsk indslag til din fest?

Så kan du med fordel overveje at booke et partyband. Hos Inbooking har vi leveret livebands til fester i over 10 år. Med over 100 bands at vælge imellem er der med sikkerhed også et liveband til lige netop din fest.

Book et liveband til festen, der matcher festens tema

Selvfølgelig er et partybands vigtigste opgave at løfte stemningen til festen. Men det er i sidste ende festens tema og sammensætningen af gæster, der afgør valget af det optimale liveband til festen.

For eksempel er det ikke sikkert, at tung rock med elguitar og hårdtslående trommer vækker lige stor glæde hos alle gæsterne til en konfirmation eller en anden familiefest. Omvendt vil et dansk top-inspireret band næppe blive et hit til 18 års-fødselsdagen.

Det er altså en god idé at overveje, hvilke gæster du har inviteret, når du skal booke et liveband til festen.

Party bands for enhver smag

Hos Inbooking har vi specialiseret os i at levere musik og underholdning til fester – uanset om det er konfirmation, rund fødselsdag, firmafest eller temafest. Du kan således vælge mellem mere end 100 bands til din fest, når du booker gennem os – fra cool jazz til cocktail-festen, over funky disco til 70’er-festen til rock and roll eller pop til den lidt bredere målgruppe.

Vi har kort sagt party bands for enhver smag – og der er med sikkerhed også et, der falder i dine gæsters og din smag.

Book et liveband til festen

Skal du bruge et liveband til din fest? Så kontakt Inbooking, og book et partyband. Du kan vælge mellem mange forskellige bands, ligesom du kan sortere efter genre og geografi. Vi hører selvfølgelig også gerne fra dig, hvis du har specielle ønsker.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.