Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Underholdning til firmafest

Er du på udkig efter underholdning til firmafesten? Og er du løbet tør for idéer?

Hos Inbooking har vi leveret underholdning til fester siden 2006, og vi har altid masser af gode bud på underholdning til firmafesten. I dette indlæg giver vi dig 3 forslag til underholdning, der med sikkerhed vil sætte skub i din firmafest.

Book en stand-up-komiker, og få et godt grin

Det er de færreste, der siger nej til et godt grin. Og hvem er bedre til at levere tåretrillende humor end stand-up-komikere?

Hos Inbooking kan du booke et bredt udvalg af komikere – fra de kendte som Anders Matthesen, Frank Hvam, Uffe Holm og Casper Christensen til de mere ukendte men mindst lige så sjove.

Overrask gæsterne med “uprofessionelle professionelle”

Ønsker du at overraske dine kollegaer, eller er du bare på udkig efter underholdning til festen, som er lidt ud over det sædvanlige?

Så kan du med fordel overveje at booke en falsk tjener, en falsk fotograf eller en falsk foredragsholder. Der er næppe noget, der vil vække opsigt som en ualmindeligt inkompetent tjener, en fotograf med manglende situationsfornemmelse eller en falsk og meget uortodoks præst.

Lad et liveband sætte stemningen

Et velspillende liveband er næsten altid garanti for underholdning til festen. Og hos Inbooking kan du vælge mellem mere end 100 af slagsen.
Vi har alt fra coverbands, der kan spille alle de velkendte hits fra dansegulvet, til jazzorkestrer, som kan levere den helt rette loungestemning. Der er med sikkerhed også et band og en lyd, der passer til din fest.

Book underholdning til firmafesten hos Inbooking

Er du og dine kollegaer på udkig efter underholdning til firmafesten? Så kontakt os hos Inbooking, og fortæl os om festen og dine ønsker til underholdningen. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på aftenens underholdning.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.