Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Musik til konfirmation – mange muligheder

En konfirmation er konfirmandens dag – og skal fejres med manér. Derfor må dagens musikalske indslag også godt være lidt ud over det sædvanlige. Det må gerne bestå af mere end en playliste på telefonen, som du kobler til en skrattende dock ovre i hjørnet.

For eksempel er en jukebox et dejligt retro og nostalgisk alternativ. Hos Inbooking har du dog også masser af andre muligheder for at booke live musik til konfirmationen. Læs med her, og få inspiration.

Forslag til musik til konfirmationen

Musik til konfirmationen kan være alt fra baggrundsmusik under middagen til ørehængende danserytmer fra et liveband eller en DJ, som kan sørge for at sætte gang i festen, når gæsterne trænger til at få løsnet bentøjet efter en treretters menu og et utal af taler.

Booker du musik til konfirmationen hos Inbooking, har du mange muligheder at vælge imellem. Vi tilbyder over 100 bands, og vi kan således levere en bred vifte af genrer. Der er med garanti også noget, der falder i konfirmandens smag.

Er du på udkig efter en pianist, som leverer et dæmpet soundtrack til middagen og akkompagnerer gæsternes medbragte sange, er vi selvfølgelig også leveringsdygtige.

Er det en DJ, der står øverst på konfirmandens ønskeliste over musik til konfirmationen, tilbyder vi også nogle af landets skarpeste pladevendere, der med sikkerhed hæver humøret og energiniveauet til konfirmationsfesten.

Øvrig underholdning til konfirmationen

Selvfølgelig er musikken til konfirmationen vigtig. Men måske ønsker du eller konfirmanden også et andet underholdende indslag til festen. I så fald hjælper vi også gerne med at booke andre former for underholdning – fra stand-up-komikere til tryllekunstnere.

Har du et særligt ønske til musik til konfirmationsfesten, eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde? Så kontakt Inbooking, eller book en pianist, et liveband eller en DJ via kontaktformularen her på siden.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.