Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

DJ til privatfest – hold et brag af en fest

Med en DJ til privatfest er du sikker på, at vennerne husker din fest som lidt ud over det sædvanlige.

Prøv at forestille dig en fest uden musik. En fest, hvor gæsterne sidder pænt med hænderne foldet i skødet og stirrer ud i luften med et forsigtigt smil. Tanken virker nærmest helt absurd – for musikken udgør rygraden i enhver fest. Uden dansevenlige rytmer fra højttalerne er det nok de færreste gæster, der har lyst til at blive hængende til langt ud på natten.

Men hvordan sikrer du dig så, at musikken til festen bliver et hit blandt gæsterne? Jo, du booker en DJ til privatfesten.

Lej en discjockey til privatfesten hos Inbooking

Hos Inbooking er vi specialiseret i at levere musik og underholdning til alle slags fester. DJ’s til privatfester er naturligvis ingen undtagelse.

Vi leverer nemlig DJ’s og mobildiskoteker for enhver smag og til enhver fest. Uanset om du skal holde en 18 års-fødselsdag, en konfirmation, et bryllup eller blot en fest for festens skyld, så leverer vore discjockeyer danseglad musik. Vores DJ’s er eksperter i at fange stemningen i rummet og holde gang i dansegulvet. Hvis du ønsker det, tager de også gerne et komplet mobildiskotek med lys- og røgeffekter med.

Hvad koster det at booke en DJ til fest?

Prisen på en DJ kommer først og fremmest an på, hvor længe du ønsker at holde på gæsterne, ligesom showets format også har betydning. Det helt store show med lys og røg og brag koster selvfølgelig mere, end hvis du blot booker en DJ og selv stiller lydanlæg og DJ-pult til rådighed.

Vil du have en eksakt pris på en DJ til din privatfest, så kontakt os, og fortæl os om dine ønsker. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Uanset hvad du har af krav, finder vi en DJ, der sørger for, at du får et brag af en privatfest.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.