Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Anders Gøttsch Trio

Anders Gøttsch

Anders Gøttsch er nok et kendt ansigt for de fleste efter adskillige optrædener på landsdækkende TV. Bl.a. er Anders tidligere vinder i kategorien “voksensang” i det populære talentshow “Scenen er din”, som kørte på TV2. Senere nåede han langt i “The Voice”

Anders har en indtagende stemme og besidder en stor musikalitet og en evne til at leve sig helt ind i musikken. I Anders Gøttsch Trio bliver der kælet for detaljerne, og der er lækkert kor på mange af sangene. På scenen sørger musikerne for en god stemning. Det er derfor et populært band til både private fester og firmafester, hvor dansegulvet som regel hurtigt bliver fyldt.

Repertoiret er stort og alsidigt. Publikum er altid velkomne til at spørge, om bandet kan spille en bestemt sang. Kender de sangen, og kan de lære den på et halvt minut, spiller de den gerne, hvilket sker ofte.

Da det kan være svært at genskabe den energi, der er på scenen, i et lydstudie, har bandet valgt ikke at lave nogen studieindspillet demo. Læs i stedet for anbefalinger fra tidligere kunder herunder. Du kan dog se Anders fra nogle TV-optrædener på videoerne her på siden.

 

 

 

Video

Repertoire

Kendte, dansable numre af bl.a.
Sko/Torp
Rasmus Nøhr
Backseat (Ivan Pedersen)
Rasmus Seebach
Tina Turner
Michael Bolton
Kim Larsen
og mange, mange flere.

Anmeldelser

Bandet består af 3 meget imødekommende, punktlige og lydhøre unge mænd der giver alt, hvad de har i sig.
De var gode til at spille musik, der passede til målgruppen, var ligeledes fantastiske til at fange en stemning og lave variation over numrene.
Med et underholdende sceneshow og rigtig mange gode dansehit formåede de gang på gang at få dansegulvet fyldt.
… suverænt velspillende og underholdende band med en god lyd og en fin opsætning.

Ruth Svends Pedersen
Rigtig mange gange tak fordi I var med til at gøre vores bryllupsdag til en hel uforglemmelig dag! At du Anders sang \”du er\” i Ejsing kirke, pianisten under middagen og at I spillede op til dans, viste sig at være den HELT rigtige beslutning til vores bryllup.I gjorde det helt fantastisk! Musik valget var i top, noget man virkelig kunne danse og synge med på. SUPER! Flere at gæsterne har rost jer til skyerne! -så mon ikke vi ses engang igen! I var en stor del af vores dag, TAK!

Kasper og Sofie
Min mand og jeg vil gerne sige jer kæmpe stor tak for, at gøre vores bryllup til en helt igennem fantastisk fest. Folk hyggede sig og fik danset og sunget med på en masse dejlige sange. I har alle 3 et kæmpe talent. Alle incl pianisten under middagen er blevet rost til skyerne. Når der engang igen skal holdes fest, vil vi ikke bruge tid på nettet til at finde band. De er fundet 🙂
Endnu engang tusinde tak! Tak for den lille boogie woggie 🙂

Kærlig hilsen Henrik og Charlotte.

Tusind tak for Jeres dejlige musik til vores kobberbryllup. Det satte gang i hele familien og der er ros fra alle gæsterne 🙂

Mange hilsner fra
Chris og Karen

 

…for os var det simpelthen fuldendelsen af et i forvejen helt igennem perfekt bryllup for vores datter og svigersøn. Alt I leverede, lige fra din sang i kirken over en velspillet og velafbalanceret dinnermusik v/pianomesteren og afsluttende med en endog til tider meget, meget levende dansemusik – for katten, hvor var det hele godt. Vi giver \”et stort 5-tal\” og anbefaler alle at booke jer 😉

Hilsen fra John og Birgitte

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.