Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Festmaskinen

Festmaskinen

Festmaskinen er et af de mest efterspurgte og anerkendte backingbands i landet. Og det er ikke uden grund. Bandet består af topprofessionelle musikere, som i den grad formår hver gang at levere varen og komme ud over scenekanten. Musikerne mestrer de fleste stilarter og dermed akkompagnere næsten enhver solist. Festmaskinen spiller i forskellige størrelser, og du kan tilvælge blæsere, kor og naturligvis kendte gæstesolister.

Festmaskinen har spillet sammen med en lang række solister (blandt mange andre bl.a. Tina Dickow, Birthe Kjær, Peter Belli, Nick & Jay, Michael Bundesen og Rasmus Seebach) siden 2005  og er således at af de mest veletablerede og bedste backingbands, man kan opdrive.

Og solisterne føler sig altid i helt trygge hænder, når Festmaskinen backer dem op. Det skyldes ikke mindst orkesterets enorme engagement og energi på scenen, men også deres store professionalisme, som skaber en umiddelbar samhørighed mellem solist og musikere, hvilket i den grad smitter af på publikum, som får en fantastisk, musikalsk oplevelse.

Festmaskinen optræder også uden solist. De har spillet til hundredevis af firmafester, og med et stort repertoire af egne coverversioner af mange af de største dansehits har de markeret sig som et af de allerbedste partybands i landet.

Bonusinfo:
På Rasmus Seebach liveudgivelse af “Du’ det dejligste” bakkes han op af Festmaskinen foran 13.000 tilskuere i Royal Arena.
Lukas Graham benytter Festmaskinens blæsergruppe “The Rusty Trombones” som fast blæsergruppe, når han turnerer.

 

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.