FestOrkestret

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

FestOrkestret gør din fest til noget helt specielt med et show fuld af smittende spilleglæde og energi – og med en lang række dugfriske sange, som er aktuelle i radioen netop nu foruden klassikerne, som alle elsker at synge med på og danse til.

Den flotte sangerinde akkompagneres af 3 fremragende musikere, som tilsammen skaber en groovy bund i de mere end 70 numre på repertoirelisten. Bandet tilpasser altid setlisten og stilen efter hver enkelt fest. Dermed rammer FestOrketret altid et plet med musik, som sidder lige i øjet.

For at give dig maximal indflydelse på aftens sangvalg, beder FestOrkestret dig om at vælge 10 sange ud fra deres over 70 sange på setlisten, og aftenens repetoire sammensættes så ud fra dine valg, så er du sikker på at høre dine ynglings sange.

FestOrkestret sammensætter deres sange på en altid frisk og overraskende måde, ved at lave mange medleys (en række sange spilles lige efter hinanden uden afbrydelse), og mashups (2 eller flere sange blandes sammen, f.eks. vers fra den en sang og omkvæd fra en anden, eller et kendt groove fra en sang med melodi fra en anden). På den måde bliver musikken levende og hele tiden overraskende, og klassikerne får nyt liv.

Ofte spiller FestOrkestret med kendte gæstesolister, hvis arrangøren ønsker et ”kendt navn”.


Repertoire

FestOrkestret har specialiseret sig i mashups, hvor de blander
velkendte sange på en ny og spændende måde. Repertoiret består bl.a. af:

A-ha - Take On Me
Abba - Dancing Queen
Abba - Gimme Gimme Gimme
Ace of Base - All That She Wants
Alphabeat - Facination
Alphabeat - Ten Thousand Nights Of Thunder
Amerie - One Thing
Bee Gees - Night Fever
Bee gees - Staying Alive
Bee Gees - You Should Be Dancing
Beyonce - Crazy In Love
Beyonce - Single Ladies
Britney Spears - One More Time
Britney Spears - Oops I Did It Again
Britney Spears - Toxic
Bruno Mars - Locked Out Of Heaven
Bruno Mars - Uptown Funk
CeCe Peniston - Finally
Chaka Khan - I’m Every Woman
Chic - Le Freak
Cut’n’Move - Give It Up
Daft Punk - Get Lucky
DanseOrkestret - Kom Tilbage Nu
Depech Mode - Personal Jesus
DNCE - Cake by the Ocean
Dolly Parton - Nine to Five
Dr. Alban - Sing Hallelujah
Earth, Wind and Fire - September
Fenger & Helmig - Den Jeg Elsker
Gloria Gaynor - I Will Survive
Gnags - Danmark
Gnags - Dejligste Morgen
Gnags - Mr. Swing King
Gnags - Vilde Kaniner
Gnarls Barkley - Crazy
Halberg Larsen - Magi I Luften
Indeep - Last Night a DJ saved my life
Jackson 5 - Blame It On The Boogie
Junior Senior - Move Your Feet
Justin Timberlake - Can’t Stop The Feeling
Justin Timberlake - Rock Your Body
Justin Timberlake - Sexy Back
Katrina and the Waves - Walking on Sunshine
Kim Wilde - Rocking Around The Christmas Tree
Kool & Gang - Celebration
Kool & The Gang - Get down on it
Lipps Inc - Funky Town
M People - Movin’ On Up
Madona - Hung Up
Madonna - Like A Virgin
Madonna - Material Girl
Mariah Carey - All I Want For Christmas
Marie Key - Uden Forsvar
MC Einar - Jul Det Cool
Medina - Kun For Mig
Michael Jackson - Beat It
Michael Jackson - Black Or White
Michael Jackson - Don’t Stop ‘Till You Get Enough
Modjo - Lady
Moloko - Sing it Back
Nabiha - Deep Sleep
Nephew - Movie Klip
Nik & Jay - Boing
Nik & Jay - Hot
Nik & Jay - Lækker
Patrick Dorgan - Marilyn
Pharrell Williams - Happy
Pink Floyd - Another Brick In The Wall
Pointer Sisters - I’m So Exited
Prince - Kiss
Ray Dee Ohh - Jeg Vil Lade Lyset Brænde
Robin Thicke - Blurred Lines
Roxsette - The Look
Sanne Salomonsen - Hvis Du Forstod
Scissor Sisters - Take Your Mama
Sister Sledge - We are Family
Sophie Baxton - Murder On The Dance Floor
Stereo MC’s - Step It Up
The Cardigans - Lovefool
The Roots - The Seed 2.0
Thomas Helmig - Jeg Ta’r Imod
Thomas Helmig - Stupid Man
Tina Turner- Disco Inferno
TV2 - Bag Duggede Ruder
TV2 - Første Kærester På Månen
TV2 - Lanternen
TV2 - Nærmest Lykkelig
TV2 - Vil Du Danse Med Mig
Wham - Last Christmas


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.