Lady 80

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

– fyr op til fest med de største 80’er-hits

Står et propfyldt dansegulv og gæster, som slet ikke kan lade være med at synge med, højt på ønskesedlen, så er kopibandet Lady Eighty med garanti sagen.

Lady Eightys charmerende og dygtige musikere og deres skønne sangerinde når ud over scenekanten med et tempofyldt og superunderholdende show med alle de største danske hits fra 80’erne – leveret topprofessionelt, som vi husker og elsker dem. Det er ganske enkelt umuligt at holde både fødder og stemmebånd i ro fra allerførste tone, når Lady Eighty bringer liv i de gode, gamle og glade hits fra navne som Thomas Helmig, OneTwo, Tøsedrengene, Danseorkestret, Kim Larsen og Dodo & The Dodos.

Kort sagt: Lad Lady Eighty fyre den af på alle tangenterne og spille stemningen helt til tops i 80’er nostalgi, så er du garanteret et brag af en fest, som dine gæster (heller) ikke glemmer.

Lady Eightys speciale er de danske 80’er-hits, men de kan sagtens supplere med mange udenlandske hits eller nyere danske hits, hvis det ønskes.


Repertoire

Udpluk af Lady Eighty's repertoire:
Aqua - Back to the 80'ties
Anne Linnet - Glor på vinduer
Anne Linnet - Time dag og uge
Anne Linnet - Venus
Back to back - Jonathan
Danseorkestret - Kom tilbage nu
Danseorkestret - Regndans
Danser med drenge - Er der nogen i himlen?
Danser med drenge - Hvor længe vil du ydmyge dig?
Diverse Børnefilm - En 80'er overraskelse af de helt store!
Dodo & The Dodos - Sømand af verden
Dodo & The Dodos Vågner i natten
Gnags - Mr. Swing King
Halberg/Larsen - Magi i luften
Jens Brixtofte - Video video
Kim Larsen - Midt om natten
Kim Larsen - Tarzan mamma mia
Landsholdet - Receppten (Vi er røde, vi er hvide)
Lis Sørensen - Mine øjne de skal se
Lizzie - Ramt i natten
Lonnie Devantier - Hallo hallo
OneTwo - Billy boy
OneTwo - Den bedste tid
OneTwo - Midt i en drøm
Ray Dee Ohh - Brændende læber
Ray Dee Ohh - Efterår
Ray Dee Ohh - La' lyset brænde
Ray Dee Ohh - Mandagsstævnemøde
Ray Dee Ohh - Væk mig
Rocazino - All my love
Rocazino - Elsk mig i nat
Sneakers - Johnny på havet
Sneakers - Sui sui
Sneakers - Voodoo
Thomas Helmig/Sanne Salomonsen/Lis Sørensen - Den jeg elsker
Thomas Helmig - Det' mig der står herude og banker på
Tommy seebach - Hip hurra
Tøsedrengene – Indianer
Tøsedrengene - Sig du ka' li' mig
Tøsedrengene - Ud under åben himmel
Velgørenhedssangen - Afrika

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.