Le Freak - Danmarks bedste discoband

Le Freak

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Le Freak har eksisteret siden 1998 og er Danmarks vel nok bedst kendte og mest populære discoband.

Med tusindvis af koncerter i rygsækken er Le Freak garant for et show i særklasse.

Le Freak tager publikum med på en nostalgisk rejse tilbage til tiden med plateau-hæle og stramme jeans.

Bandet leverer et forrygende sceneshow, som får selv de værste tørvetrillere til at overgive sig og kaste sig ud i dans og fællessang til de største discohits gennem tiden.


Repertoire

9 to five : Dolly Parton
Acky Breaky heart : Billy Ray Cyrus
Ain't nobody : Chaka Khan
Apace : Tommy Seebach Band
Bad girls : Donna Summer
Blame it on the Boogie : Michael Jackson
Boogie wonderland
brown girl in the ring : Boney M
Can't take my eyes off of you : Gloria Gaynor
Car wash : Rose Royce
Celebration : Kool and the gang
daddy cool : Boney M
Dancing queen
Disco inferno : The Tramps
Do ya think I'm sexy : Rod Steward
Does your mother know
Don't leave me this way : Thelma Houston
Earth wind and Fire ñ Medley
Everyone's a winner : Hot Chocolate
Fame : Irene Cara
Final Countdown : Euorpe
Flashdance (What a feeling) : Irene Cara
Get on the floor : Michael Jackson
Gi mig suset : Le Freak
Gimme gimme gimme
hands up : Ottawan
Hot stuff : Donna Summer
I am what I am : Gloria Gaynor
I love the nightlife : Alicia Bridges
I was made for loving you : Kiss
I will survive : Gloria Gaynor
I'm every woman : Chaka Khan
I'm so excited : Pointer Sisters
in the navy : Village People
In the stone
It's raining men : Weather Girls
Jump : Van Halen
Lady marmelade : Labelle
Le freak : Chic
let's all chant : Michael Zager Band
let's groove
Love is in the air : John Paul Young
ma baker : Boney M
Mamma mia
Money money money
Night fever : Bee Gees
On the Radio: Donna Summer
Play that funky music : Wild Cherry
Queen of the night: Whitney Houston
Relight my fire : Dan Hartman
september
Staying alive : Bee Gees
That's the way : KC and the Sunshine Band
The Hustle : Van McCoy
Turn back time : Cher
Upside down : Diana Ross
Video killed the radiostar : The Buggels
Voulez vous : Abba
We are family : Sister Sledge
We are the world : Div.
Ymca : Village People
You sexy thing : Hot Chocolate
You should be dancing : Bee Gees
You to me are everything
You're the voice : John Farnham


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.