morphar and the ladykillers

Morphar & The Ladykillers

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Det ultimative party-orkester!

Morphar & the Ladykillers har markeret sig som et af de allermest efterspurgte og alsidige party-orkestre. Ser man på bandet alsidige repertoire-liste finder man disco-hits fra 70erne, kitchy 80er-pop, storladne 90er-hits samt nogle af de senere års største dansehits.

Morphar & the Ladykillers kan dermed tilpasse repertoiret til næsten enhver type fest. Bandet har da også med stor succes begejstret publikum over hele landet ved hundredevis af festlige arrangementer. Bl.a. har Morphar & the Ladykillers været husorkester ved forskellige TV-produktioner og været hovedpræmie i TV3’s “Magi I Luften”. Desuden har Morphar & the Ladykillers optrådet ved utallige universitetsfester, firma-fester, julefrokoster, spillesteder og bryllupper.


Repertoire

Ace Of Base - All That She Want's
Alphabeat - Fascination
Amy Winehouse - Rehab
Anne Linnet - Glor på vinduer
Anne Linnet - Kærlighedens farer
Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Francisco.
Arctic Monkeys - I Bet That You Look Good On The Dance floor
Beatles – She Loves You
Britney Spears - Toxic
Brudevalsen
Chumbawumba - I get knocked down
Coldplay - Yellow
Counting Crows - Mr. Jones
Danseorkestret - Kom tilbage nu
David Bowie - Let’s Dance
Doobie Brothers - Long Train Running
Franz Ferdinand - Take Me Out
George Michael - As
George Michael - Faith
Gloria Gaynor - I Will Survive
Gnarls Barkley - Crazy
Jakob Sveistrup - Tænder På Dig
James Brown - Play That Funky Music
James Brown - Sex Machine
Jay Z & Beyonce - Crazy In Love
Junior Senior - Don’t Stop
Junior Senior – Move Your Feet
Justin Timberlake - Like I Love You
Justin Timberlake - Lovestoned
Justin Timberlake - Rock Your Body
Justin Timberlake - Senõrita
Justin Timberlake - Sexy Back
Kelis - Trick Me
Kim Larsen - Midt om natten
Kim Larsen - Rabalderstræde
Lauryn Hill - Do Woop
Madonna - 4 Minutes
Maroon 5 - This Love
Michael Jackson - Beat It
Michael Jackson - Black Or White
Modjo - Lady
Nelly - Hot In Here
NERD - She Wants To Move
Nik & Jay – Hot (Ladykiller-Mix)
Prince - Kiss
Prince - Nothing Compares
Private - Secret lover
Procul Harum - A Whiter Shade Of Pale
Queen - We Are the Champions
Robbie Williams - Feel
Robbie Williams - Let Me Entertain You
Robbie Williams – Angels
Rolling Stones - Satisfaction
Simply Red – Stars
Snoop Dogg - Signs
Stardust - Music Sounds Better
Steppenwolf - Born To Be Wild
Stevie Wonder - Higher Ground
Stevie Wonder - I Wish
Stevie Wonder – Superstitious
The Roots - The Seed
The Strokes - Last Nite
Thomas Helmig - Den jeg elsker
Thomas Helmig - Into Your Eyes
Thomas Helmig - Jeg tar imod
Thomas Helmig – Gotta Get Away From You
Thomas Helmig – Nu Hvor Du Har Brændt Mig Af
Tina Turner - Simply the Best
TV2 - De første kærester på månen
U2 - One
U2 – With Or Without You
White Stripes - Seven nation army
Wild Cherry - Play That Funky Music


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.