No 1 HIts

No. 1 Hits

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Med No. 1 Hits på scenen er der store chancer for et brag af en fest, hvor der bliver danset og sunget med fra start til slut. Som navnet antyder, spiller bandet sange, som har toppet hitlisterne fra begyndelsen af 80erne frem til idag.

Grundbesætningen af bandet består af 5 rutinerede musikere fra København, Fredericia og Odense. De to forsangere Søren og Tanja er i særklasse og er med til at gøre en koncert med No. 1 Hits til en helt særlig oplevelse. Det fås ganske enkelt ikke meget bedre! Ved større fester kan bandet udvides med blæsere, korsangere og perkussion.

 


Repertoire

Ghostbusters, Ray Parker 1984
The Time Of My Life, Bill Medley & Jennifer Warnes 1988
10.000 Nights Of Thunder, Alphabeat 2007
Walking On Sunshine, Katrina and the Waves 1985
90′er Dance Medley 1990-1995
Angels, Robbie Williams 1997
Are You Gonna Go My Way, Lenny Kravitz 1993
Baby one more time, Britney Spears 1999
Baby When You’re Gone, Bryan Adams/Mel C 1998
Bad Craziness, DAD 1991
Beautiful, Christina Aguilera 2003
Call me maybe, Carly Rae Jepsen 2012
Dance With Somebody, Whitney Houston 1987
Eye of the tiger, Survivor 1982
Fascination, Alphabeat 2007
Footloose, Kenny Loggins 1984
Hvis du forstod, Sanne Salamonsen 2000
I Don’t Wanna Be, Gavin Degraw 2005
I’m So Excited, Pointer Sisters 1982
In the Shadows, The Rasmus 2003
James Bond “Mini Medley”
Jeg tager imod, Thomas Helmig
Kom tilbage nu, Danseorkesteret 1985
Lad lyset brænde, Ray Dee Ohh
Let me entertain you, Robbie Williams 1998
Life is a Highway, Soundtrack til filmen “Biler” 1991/2006
Mercy, Duffy 2008
Mm Bob, Hanson 1997
Moves like Jagger, Maroon 5 2011
One, Mary J. Blige/U2 1991
Only Girl, Rihanna 2010
Party started, Pink 2001
Price Tag, Jessie J. 2011
Rasmus Seebach Medley 2011
Santa Claus is coming to town (kun i december)
Save Tonight, Eagle Eye Cherry 1997
Signed Sealed delivered, Steve Wonder 1970
Smooth, Santana 1999
Song 2, Blur 1997
Tainted Love, Soft Cell/Rock version 1981
Take On Me, A-Ha 1985
The One And Only, Chesney Hawks 1991
Use somebody, Kings of Leon 2008
Wild Ones/Titanium medley 2012
Working 9 to 5, Dolly Parton 1980
You’re still the one, Shania Twain 1997

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.