Popped Up

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Popped Up er et super godt og velspillende partyband fra Aarhus. Bandets speciale er moderne musik. Du kan høre pop, dance op rap fra nyere tid. Musikerne er alle yderst erfarne, og de ved præcist hvad der skal til for at fylde dansegulvet.


Repertoire

ADELE - ROLLING IN THE DEEP, HELLO
ARIANA GRANDE - ONE LAST TIME, INTO YOU AVICII LEVELS, WAKE ME UP
BARBARA MOLEKO - DUM FOR DIG
BEYONCÉ - CRAZY IN LOVE, SINGLE LADIES
BOMFUNK - MC’S FREESTYLER
BRITNEY SPEARS - TOXIC
BRUNO MARS - 24K MAGIC, LOCKED OUT OF HEAVEN, THE LAZY SONG, UPTOWN FUNK
CALVIN HARRIS - BOUNCE (FEAT. KELIS)
CARLY RAE JEPSEN - CALL ME MAYBE
THE CHAINSMOKERS - CLOSER (FEAT. HALSEY), ROSES
CHRIS BROWN - 3XYEAH
CHRISTOFFER - TOLD YOU SO
COLDPLAY - ADVENTURE OF A LIFETIME, VIVA LA VIDA
DAFT PUNK - GET LUCKY, AROUND THE WORLD
DAVID GUETTA - TITANIUM (FEAT. SIA)
DJÄMES BRAUN - INFICERET, FUGLE
DNCE - CAKE BY THE OCEAN
ED SHEERAN - SHAPE OF YOU
ELLIE GOULDING - LOVE ME LIKE YOU DO
JUSTIN BIEBER - LOVE YOURSELF, SORRY, WHAT DO YOU MEAN
JUSTIN TIMBERLAKE - CAN’T STOP THE FEELING
KATY PERRY - CALIFORNIA GURLS
KIDD IK - LAVET PENGE
LADY GAGA - JUST DANCE
LMFAO - PARTY ROCK ANTHEM, SEXY AND I KNOW IT
L.O.C. - UNDSKYLD
SO LOREEN - EUPHORIA
LUKAS GRAHAM - TAKE THE WORLD BY STORM
MADCON - DON’T WORRY
MARTIN GARRIX - SCARED TO BE LONELY (FEAT. DUA LIPA)
MAJOR LAZER - COLD WATER (FEAT. JUSTIN BIEBER & MØ), LEAN ON (FEAT. MØ), LIGHT IT UP
MAROON 5 - MOVES LIKE JAGGER
MEDINA - FOR ALTID, KUN FOR MIG
MEGAN TRAINOR - ALL ABOUT THAT BASS
MØ - FINAL SONG
NEPHEW - IGEN OG IGEN OG
OUTCAST - HEY YA
PHARREL WILLIAMS - HAPPY
PHARFAR - LA MIG RULLE DIG
PINK - RAISE YOUR GLASS
PSY - GANGNAM STYLE
RASMUS SEEBACH - NATTERAVN, ØDE Ø
RIHANNA - DON’T STOP THE MUSIC, ONLY GIRL IN THE WORLD, UMBRELLA
ROBIN THICKE BLURRED LINES
ROBYN - DANCING ON MY OWN, HANG WITH ME, HEARTBEAT
SIA - CHEAP THRILLS
SNOOP DOGG - DROP IT LIKE IT’S HOT
SHAKA LOVELESS - IKKE MERE TID, DENGANG DU GRÆD
SWEDISH HOUSE MAFIA - DON’T YOU WORRY CHILD
TAYLOR SWIFT - SHAKE IT OFF
TOVE LO - COOL GIRL
THE WEEKND - I CAN’T FEEL MY FACE
WALK THE MOON - SHUT UP AND DANCE
ZARA LARSSON - LUSH LIFE
ZEDD STAY (FEAT. ALESIA CARA)


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.