Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Silas Holst & The Flamingo Orchestra

Nyt show: “Fra Fifth Avenue til DK” – Premiere i 2017

Danmarks store musical- og dansestjerne, Silas Holst kan i 2017 opleves i et nyt, helstøbt og underholdende show med dansere og orkester, masser af effekter og en flot scenografi af Federico Nafles.

Med The Flamingo Orchestra som backing og med de 2 skønne show-dansere, “Miss Jackson” & “Miss Lopez” underholdes publikum med bl.a. de allerbedste Melodi Grand Prix-sange, de skønneste sangnumre fra både Dansktoppen og pop af nyere dato foruden store internationale hits fra bl.a. danseverdenen – f.eks. ’Maneater’, ’Never Gonna Give You Up’, ’Maniac’ og ikke mindst de store klassiske numre, som Silas har sunget på flere danske teaterscener. Alle kender dem, og alle synger med!

De optrædende elsker det, de laver, og sætter alt ind på at underholde publikum. Denne entusiasme og kærlighed til musikken vælter ud over scenekanten i det hæsblæsende show med masser af feel good stemning. Silas & The Flamingo Orchestra har en sand fest, hver gang de synger og spiller. Det samme vil hver eneste gæst blandt publikum med garanti også få!

Silas Holst er naturligt forum og forsanger som den dybt professionelle og suveræne performer, han er. Den danske presse har totalt overgivet sig til den åbenlyse entertainer. Ikke bare dansefødderne sidder perfekt på manden, men han synger også fantastisk. Silas elsker god pop, og han er sammen med sit nye orkester fantastisk til at formidle den dansemusik, der får enhver op af stolen. Silas har selvfølgelig sørget for det allerbedste selskab på scenen!

For yderligere information og booking:
Kontakt Lars Eeg, tlf. 2992 2090 eller mail@inmusic.dk

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.