Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Syng Med & Tip Et Hit

Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants står i spidsen for det populære koncept SYNG MED & TIP ET HIT, hvor publikum stemmer om hvad, der skal spilles. Publikum synger med på sangene, akkompagneret enten af Klaus solo eller af Klaus med band, og der quizzes om musikalske spørgsmål med Karin Strand-Holm som quizzmaster. Og bare rolig! Man kan sagtens følge med uden at være musikprofessor.

SYNG MED & TIP ET HIT er et festligt og folkeligt koncept, som er utroligt populært, både “live” og som TV shows på DK4. På ganske kort tid er Karin og Klaus oppe på ca. 100 optrædener årligt med dette show.

Konceptet kort fortalt:
Publikum underholdes med en række kendte sange af Klaus (med eller uden band). Efter hver sang stiller Karin et morsomt ja/nej-spørgsmål, hvorefter publikum krydser af på de omdelte sedler. Man tipper også på “dagens favorit” ud fra en liste af sange. Inden pausen samles sedlerne ind.

Efter pausen underholder Klaus med musikeranekdoter og historier om kendte popsange. Til sidst kåres og præmieres vinderne af quizzen.

 

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.