The Roosters

The Roosters

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Roosters spiller rock’n’roll der vækker din krop

Det fede ved The Roosters er, at rockbandet får dine gæster til at elske at svede. Det er umuligt at holde kroppen i ro, når den gode rockmusik leveres så professionelt og charmerende, som dette rockband her præsterer.

Rock’n’roll er en lidenskab. Og den lidenskab deler alle i rockbandet Roosters. Glæden ved at spille gør det umuligt for tilhørerne at sidde stille. Heldigvis holder bandet også af de mere stille rocknumre, så der bliver tid til at puste ud. Men regn med, at musikken naturligt vækker din krop og giver den lyst til at danse.

Når rock’n’roll klassikere fra tresserne og halvfjerdserne bliver blandet med lidt disco og hitlisternes bedste numre helt op til nutiden, har Roosters det allersjovest. Og det får dine gæster også. Rockbandet har nemlig en kærlighed til deres genre, som de går helhjertet ind for at aflevere langt ud over scenekanten.

Glæden ved musikken bliver kun endnu mere smittende, fordi den hos The Roosters leveres charmerende og med en professionel holdning til, at du og dine gæster skal have en fest, som alle går forpustede og opstemte hjem fra.

Det er da heller ikke hvem som helst, der står for underholdningen, når Roosters går på scenen og overtager ansvaret for den gode underholdning ved festen. Roosters har spillet sammen siden 1999, hvor to af Danmarks meget rutinerede musikere mødtes og slet ikke kunne lade være med at stifte et af de bedste party-rock bands i landet. Hver for sig har de to musikere bred musikerfaring med i nodehæftet, og de har haft succes med at skaffe to ekstra medlemmer til The Roosters, som begge har en lang, lang række musikalske bedrifter i bagagen.

Blandt bedrifterne i Roosters-musikernes fortid er musikalske udfoldelser i bands som The Scooters, Rubber Band, Red Squares, Laban og The Walkers samt en række pladeindspilninger og musikledsagelse ved Dansk Melodi Grand Prix.
De fire musikeres evner og erfaringer vægter åbenbart tungt, når arrangører af fester skal vælge musik, med det nærmeste man kommer en succesgaranti. Roosters har nemlig ikke bare travlt med at spille til private fester, men giver over hele landet frit løb for tressernes rocklyd ved større arrangementer.

The Roosters leverer altid:
Musik, der giver fødder lyst til at danse samt glade gæster
Musik, der kan spilles højt, så du kan mærke rytmen i hele kroppen eller lavt og stille, så du kan mærke din partners hjerteslag
Rockmusik, der er 100 procent live og rammer dansegulvet 100 procent.
Musik til store, små og kæmpestore fester.
De bedste rocknumre fra de seneste fem årtier, med hovedvægten på den skønne 60’er lyd.

Alle elsker rock’n’roll med The Roosters
Et lille udpluk af arrangementer og spillesteder, hvor Roosters har rock’et:
Hotel Marienlyst, Sørup Herregård, Kragerup Gods, Sonnerup Gård, F.L Smidt, Isaberg Sverige, Novo Nordisk, Superfos, Den Danske Bank, Venstres Landsmøde, Lundbeck A/S, Minolta, Mahè, Datacentralen A/S, FOA, Fag & Arbejde, Siemens A/S, 3F, Scandic Hotel, Park Hotel, Hotel Savoy, Birkerød Byfest, Taastrup Høstfest, Lynge Byfest, Oure Idræts Højskole, Danmarks Akvarium, Hotel Kystens Perle, Roskilde Musik & Kræmmermarked, Discotek Woodstock, Bellahøj Kræmmermarked, Palæ Cafeen Bornholm, Østermarie Hallen Bornholm, Cook Medical, Ingeniørforeningen i Danmark, Esbensen Rådgivende, Ingeniører, Frilands museet, Grevestrand Kro, Helsingborg Festivallen, Solrød kræmmermarked
-samt et væld af private arrangementer


Repertoire

Rockspot spiller bl.a.
All my loving - Beatles
Black night - Deep Purple
Burning Love- Elvis
Cant by me love - Beatles
De første kærester på månen - TV2
Down on the corner - Creedence Clearwater
Eight days a week - Beatles
Fed Rock - ShuBiDua
Feel - Robbie Williams
Fire - Bruce Springsteen
Girl from Ipanema - A.C. Jobim
Great balls of fire - Jerry Lee
Have you ever seen the rain - Creedence Clearwater
Honky Tonk Woman - Rolling Stones
Hungry Heart - Bruce Springsteen
I cant stop loving you - Ray Charles
I saw her standing there - Beatles
Isent she lovely - Stevie Wonder
Jailhouse Rock - Elvis
Jamaica Farewell - Trad.
Jeg har købt en guitar - ShuBiDua
Johnny B Goode - Chuck Berry
Jumping Jack Flash - Rolling Stones
Karbad Baby - ShuBiDua
Kom tilbage til mig - Danseorkestret
Kvinde min - Gasolin
Lady Madonna - Beatles
Lay down sally - Eric Clapton
Lanternen - TV2
Lousille - Little Richard
Nutidens unge - TV2
Obla di Obla da - Beatles
Proud Mary - Tina Turner
Sir Duke - Stevie Wonder
Smoke on the water - Deep Purple
Stand by me - John Lennon
Sålænge jeg lever - John Mogensen
Teenager in love - Dion
Tryk på - ShuBiDua
Unchain my heart - Joe Cocker
Wonderful tonight - Eric Clapton
Who'll stop the rain - Creedence Clearwater
You are the sunshine - Stevie Wonder


Video

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.