Uptown Funk

LoadingHusk denne artist - tilføj til favoritter

Uptown Funk er et energisk partyband fra Aarhus med hele 8 musikere. Repertoiret spænder vidt med iørefaldende hits fra de seneste 50 år. Sange som man ikke kan lade være med at synge med på, og som man ikke kan sidde stille til. Du kommer bl.a. til at danse til numre af bl.a. Lukas Graham, Helmig, Tina Turner, Daft Punk, Pharell, Michael Jackson og mange andre.

Uptown funk består af dygtige musikere med stor erfaring. Forsangeren optræder altid med et stort nærvær, som gør det svært at blive siddende på stolen. Alt i alt et super godt partyband, som er klar til at trykke den af til din fest!


Repertoire

BLAME IT ON THE BOOGIE - THE JACKSONS
BUTTERFLY - JASON MRAZ
CELEBRATION - KOOL AND THE GANG
DEN FØRSTE GANG - INNOCENT BLOOD
DEN JEG ELSKER - FENGER/ HELMIG
DER GÅR MIN KLASSELÆRER - TV2
DIGGIN' ON JAMES BROWN - TOWER OF POWER
DRUNK IN THE MORNING - LUKAS GRAHAM
FASCINATION - ALPHABEAT
FEEL - ROBBIE WILLIAMS
FUCK YOU - CEE-LO GREEN
GET LUCKY - DAFT PUNK
GHOSTBUSTERS - RAY PARKER JR.
GIVE IT UP - KC AND THE SUNSHINE BAND
HAPPY - PHARRELL
HARDER TO BREATHE - MAROON 5
I WANNA DANCE WITH SOMEBODY - WHITNEY HOUSTON
I WISH - STEVIE WONDER
JEG TAGER IMOD - THOMAS HELMIG
KOM LAD OS GÅ - DET BRUNE PUNKTUM
KOM TILBAGE NU - DANSEORKESTRET
LE FREAK - CHIC
LET ME ENTERTAIN YOU - ROBBIE WILLIAMS
LIDT I 5 - RASMUS SEEBACH
MAGI I LUFTEN - HALBERG/ LARSEN
ON A LONG LONELY NIGHT - SKO/ TORP
PLAY THAT FUNKY MUSIC - WILD CHERRY
SEPTEMBER - EARTH, WIND AND FIRE
SEX BOMB - TOM JONES
SEX ON FIRE - KINGS OF LEON
SIGNED, SEALED, DELIVERED - STEVIE WONDER
STRIP NO MORE - LUKAS GRAHAM
TAKE ME OUT - FRANZ FERDINAND
THE BEST - TINA TURNER
THRILLER - MICHAEL JACKSON
TOLD YOU SO - CHRISTOPHER
TREASURE - BRUNO MARS
UPTOWN FUNK - MARK RONSON/ BRUNO MARS


Video


Lignende kunstnere

Kates Kitchen
Airline

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.