Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Anders Stjernholm - Komiker

Anders Stjernholm

Anders Stjernholm har som stand up-komiker en pågående, historiefortællende og ofte provokerende stil med masser af punch lines. Det er drengerøvshumor, hvor han ikke er bange for at gå under bæltestedet, men han undgår elegant, at det bliver for plat.

Anders Stjernholms stand up shows tager ofte afsæt i egne erfaringer med et liv som ung med ADHD, ligesom han har en forkærlighed for at sætte spørgsmålstegn ved religion.

Anders Stjernholm er oprindeligt Uddannet journalist på Syddansk Universitet. Han har lavet så forskellige ting som Comedy Fight Club, Bingo Banko, DR’s Høvdingebold. Stjernholm har desuden været vært på flere TV-serier og været klummeskribent i magasinet Woman samt vært på radiokanalen P5000.

Lignende kunstnere

Audrey Castaneda Stand Up Show

Audrey Castaneda

Audrey er kvinden fra TV-hittet Kvinder På Krisestien. Hun er hylende morsom og samtidig vedkommende. Læs mere
Morten Wichmann - Booking

Morten Wichmann

Morten Wichmann leverer altid et veloplagt og underholdende show med intelligente og skarpe jokes. Læs mere
Jacob Tingleff

Jacob Tingleff

Jacob Tingleff er en af landets sjoveste og mest erfarne komikere. Han har stået på scenen i årtier og har talrige TV-optrædener bag sig. Læs mere
Heino Hansen . komiker

Heino Hansen

Heino Hansen er en af de mest lovende unge komikere i landet. Han har opnået stor popularitet via optrædener i både TV og radio. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.