Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
anders-lassen-tryllekunstner

Anders Lassen Børneshow

Trylleri i børnehøjde

Anders Lassens trylleshow er et altid populært indslag for børn og barnlige sjæle. Han tryller til børne- og familiearrangementer, skoler, SFO og børnehaver med humor, tempo og nærvær.

Anders kan lave en almindelig trylleforestilling, eller han kan lave close up trylleri, hvor han går rundt blandt publikum og tryller. Hvis det ønskes, kan Anders evt. slutte af med at lave ballondyr til de mindste.

Kære Anders
Tusind tak for din dejlige optræden d. 12 maj på Kongekilden, du var et brag af en succes og skabte stor glæde og måbende ansigter hos både de voksne og børnene.

Du var bare helt eminent og fik fat i alle. Der blev grinet godt igennem, og du fik os virkelig til at spærre øjnene op – Du er en mester ud i trylleriet.

Helt skønt var det også da du efter din optræden, spontant gav dig tid til at sætte dig med børnene og lave ballonhatte, ballonsværd og ballonhjerter – De elskede dig for det. Du fik mange ambassadører den dag. Endnu engang tak for en dejlig oplevelse.

Christian Christensen

 

Kære Anders.
Tusind tak for en fantastisk optræden ved min fødselsdag den 20. 2. 2016.
Du havde fat i alle og var en stor succes og jeg har kun fået positive tilbagemeldinger.
Dit show var energifyldt og spændende og vi undrede os over, hvordan dine tricks kunne lade sig gøre.
Børnene elskede dine ballondyr. Tusind tak for en dejlig oplevelse!
Med venlig hilsen
Lone Maltby

Lignende kunstnere

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu

Ballonklovnen Tu Tu underholder med sjovt trylleri, klovneri og laver ballondyr til børn og barnlige sjæle. Book en af landets bedste klovne. Læs mere
Den Spanske Guvernør - Miguel el Zorro

Den Spanske Guvernør

Tryllekunstneren Miguel El Zorro vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. Han har lavet et trylleshow specielt til børnefødselsdage, hvor han optræder han som Den Spanske Guvernør. Læs mere
Dr. Martin - Tryllekunstner

Klovnen Martin

Klovnen Martin fra Odense underholder de mindste til f.eks. børnefødselsdage, byfester, gadefester mm. Hvis det ønskes, laver Klovnen Martin også ballondyr. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.