Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Charme og magi i international klasse

Med sin drengede charme og skæve karakter vader Dennis Beokow direkte ind i publikums hjerter. Dette, kombineret med stor opfindsomhed og tekniske færdigheder i topklasse, gør ham til en tryllekunstner uden sidestykke. Han er ganske enkelt i særklasse og skal opleves!

Mange af de tricks, Dennis laver, vil du ikke have oplevet andre steder, da han selv udvikler en del af sit show. Hans ekstreme fingerfærdighed gør ham i stand til at udføre avanceret magi, som man selv helt tæt på ikke kan gennemskue.

Dennis Beokow kan bookes til at lave et show for alle på en gang eller til close up trylleri helt tæt på, f.eks. for et stående publikum ved en messe el. reception eller for et siddende publikum ved en fest.

Dennis optræder bl.a. ved firmaarrangementer, familiefester mm. Han optræder også gerne på engelsk.

Et show varer d. 30-40 min. Man kan evt. blande et show og close up, ca. 20 min. med hver.

Til vores julefrokost havde vi hyret Dennis til at lave Close-up trylleshow. Det var en ubetinget succes som alle var glade for. Dennis gav et super show. Han er charmerende og så er han skide-go til at trylle. Det var fantastisk hvad han slap af sted med og de ansatte fik en super oplevelse. Jeg kan anbefale alle at booke Dennis til en uforglemmelig aften.
Sven Møller Adm. Direktør Zensystems

Video

Lignende kunstnere

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst. Læs mere
Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester. Læs mere
Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.