Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Michael Deutsch - Tryllekunstner

Michael Deutsch

Michael Deutsch er en ener indenfor den magiske verden i Danmark. Med store, spektakulære sceneshows gør han det, ingen troede muligt. Der trylles med biler og motorcykler, spidse spyd, ting forsvinder og dukker op igen på nye steder, og skønne kvinder assisterer. Kort sagt: Der er ikke sparet på noget!

Michael Deutsch laver også mindre shows, som er velegnet til familiefester mindre firmafester mm. Her kan Deutsch bl.a. finde på at bruge ”mental mind control” – et uforklaligt univers hvor alt kan ske men intet forklares.

Michael lave også gerne close up trylleri, dvs. trylleri helt henne ved publikum. Ting forsvinder og dukker op igen lige foran næsen på publikum. Det er imponerende, intenst og meget underholdende.

Video

Lignende kunstnere

Sunny Cagara Lommetyv

Sunny Cagara

Book Sunny Cagara - Kendt fra TV og er en af Danmarks aller bedste tryllekunstnere. Sunny laver et suverænt show som er en blanding af magi, stand-up og tænkelæsning. Læs mere >>>. Læs mere
Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.