Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Miguel El Zorro

Trylleri for børn og voksne
Miguel el Zorro, som er kendt fra TV, og som i 2016 vandt Pjerrots Tryllepris, byder på hele tre forskellige unikke trylleshows. Han formår at holde børnene tryllebundne fra start til slut i et show på 30-40 minutters varighed. Målgruppen for Miguel el Zorros shows er børn fra 4-års alderen og op, men voksne bliver også godt underholdt.

Hej Lars.
Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk????
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!??
Kh Tine

 

Det var et super arrangement, og Miguel er virkelig dygtig og meget underholdende. Han fangede børnenes opmærksomhed med det samme J.
Med venlig hilsen
Lonnie Rasmussen, AU Library, Campus Emdrup (DPU)

I et særligt show til børnefødselsdage er Miguel el Zorro den spanske guvernør, som ankommer til fødselsdagsfesten, og finder ud af, at meget endnu mangler for at kunne holde festen. Guvernøren vil gerne løse de problemer der er for at blive klar til festen, men i stedet får han forvandlet et stearinlys til et tørklæde, får bordet til at flyve og hældt kakao i en af børnenes sko.

Til gengæld tryller han et personligt fødselsdagskort frem. Fødselsdagsbarnet er i centrum hele vejen gennem showet, og flere af børnene inddrages som assistenter i Miguels trylleshow. Fødselsdagsbarnet får en uforglemmelig dag. Miguel laver gerne, efter ønske, ballondyr til alle børnene ved fødselsdagsfesten.

Ord der bliver sat på Miguel el Zorro som tryllekunstner er: kreativitet, fingerfærdighed og humor – og så er han god til børn, så man kan roligt booke ham til en børnefødselsdag og være sikker på succes!

Det Magiske Eventyr
Dette er en helstøbt trylleforestilling, hvor det hele er bygget op som et eventyr (lidt ligesom det man så, da Miguel optrådte på TV2’s “Scenen er din”).
Børnene oplever selv at blive en del af eventyret, når de kommer på scenen for at hjælpe Miguel.

Miguel bliver ved større arrangementer assisteret af den smukke prinsesse. Det Magiske Eventyr kan fremføres på næsten alle sprog.

Video

Lignende kunstnere

Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum. Læs mere
Tryllekunstner Anders Lassen

Anders Lassen

Anders fra København optræder har mange år erfaring. Han optræder med med stand up og close up trylleri og laver gerne ballondyr til de mindste. Målgruppen er både voksne, børn og familier, firmaer og private. Læs mere
Mikkel Lassen - Tryllekunstner

Mikkel Lassen

Mikkel Lassen er en dygtig og erfaren tryllekunstner fra Ishøj, som tryller især for voksne men også for børn. Målgruppen firmaarrangementer og familiefester. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.