Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Første klasses tryllekunstner fra Randers

Forestil dig, at ting forsvinder og dukker op lige for næsen af dig. Pludselig har du noget i hånden, som du ikke vidste af. Ole Larsen fra Randers er ekspert i close up-trylleri, dvs. trylleri som foregår lige foran øjnene på deltagerne.

Ole Larsen tager ethvert publikum med storm. Både store og små forundres, overraskes og får et godt grin, når han optræder. Ole benytter bl.a. kort, reb, pengesedler, bolde og meget andet.

Ud over close up trylleri laver Ole Larsen også et forrygende stand up-trylleshow, hvor alle underholdes på en gang. Dette varer ca. 30-40 min.

Hvis det ønskes, kan Ole evt. lave en kombination, hvor han efter et show laver close up ved bordene.

Mias konfirmation, Auning:
“Hej Ole, Vi vil gerne sige dig 1.000 tak for en suveræn god underholdning, til vor datter (Mia´s) konfirmation 22. april 2007… Din optræden var en kanon oplevelse, og Alle syntes at det var en super idé. Der er ingen tvivl om at vor “lille” overraskelse med et trylleshow faldt helt i ALLE gæsternes smag, uanset alder, for alle hyggede sig meget under dit show… Så endnu en gang tak for at du var med til at gøre Mia´s dag endnu mere uforglemmelig.”

Højstrupskolens SFO, Odense:
”Hej Ole… Det var et rigtig godt show… med masser af grin…;-) Både børn og forældre hyggede sig og du var rigtig god til at inddrage både børn og humor.”

Video

Lignende kunstnere

Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic. Læs mere
Rene Jensen - Tryllekunstner

Rene Jensen

Rene Jensen er en tryllekunstner fra Aalborg. Han er tidligere Danmarksmester i close up-magi. Det er således trylleri i topklasse, når Rene Jensen optræder. Læs mere
Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.