Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Tryllepræsten Niels Enersen

Tryllepræsten Niels Enersen

– Et unikt, skræddersyet trylleshow

Niels Enersen har udviklet sit helt eget koncept, hvor han, forklædt som præst, optræder til bl.a. bryllup og konfirmation.  Showet fungerer også glimrende til firmaarrangementer, hvor han f.eks. præsenteres som præsten, som skal mane til eftertanke hos virksomhedens ansatte.

Niels Enersen får inden arrangementet stikord om dagens hovedperson eller virksomheden og skriver umiddelbart efter en skræddersyet tale. Det aftales på forhånd, hvordan Niels skal præsenteres, inden han går på, så alt virker 100% troværdigt.

Hans show begynder som en helt normal prædiken eller som et foredrag, og lidt efter lidt sker der vildere og vildere ting. Et helt unikt og virkelig underholdende show til bryllup eller konfirmation eller et rigtig godt alternativ til den traditionelle ”falske” medarbejder.

Lignende kunstnere

Niels Enersen Tryllekunstner

Niels Enersen

Niels Enersen er en erfaren tryllekunstner med speciale i close up trylleri. Desuden har han udviklet et unikt præsteshow, hvor han er udklædt som præst. Læs mere
Dennis Beokow Close Up

Dennis Beokow

Dennis Beokow regnes for en af de dygtigste close up tryllekunstnere i landet. Med sit charmerende væsen vinder han ethvert publikum. Læs mere
Morten Deurell Tryllekunstner

Morten Deurell

Morten Deurell er tryllekunstner i international klasse. Han optræder både med close up og stand up trylleri. Læs mere
Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.