Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Lasse Kvist hypnoseshow

Lasse Kvist

Showhypnotisør og tankelæser Lasse Kvist laver humoristiske shows til alle arrangementer.

Latterkramper og ømme mavemuskler var en del af oplevelsen …
Lisbeth Søndergaard

Med et glimt i øjet serverer Lasse Kvist hypnose- og mindshows tilpasset dit arrangement, som sikrer at dine gæster får en fantastik oplevelse, de aldrig vil glemme.

Lasse Kvist er certificeret Master Showhypnotisør, og leverer uforglemmelig voksenunderholdning til virksomheder og private, som bliver samtaleemnet langt ud i fremtiden. Du har måske set Lasse i TV-programmerne “Hypnotisøren fra Skive” og “Hjernehviskerne”, hvor han med humor og indlevelse demonstrerer sit håndværk. Det høje humør og de gode grin er i centrum når Lasse indtager scenen.

Hypnoseshow med Lasse Kvist

Under et hypnoseshow er alle med, og hele publikum bliver introduceret til hypnosens verden. Der bliver luget ud i myterne om hypnose, mens lattermusklerne bliver motioneret. Hele showet foregår på scenen. Publikum ser alt. Der sker ingen skjult forberedelse bag scenetæppet.

Showet er et fantastisk mix af et underholdende informationer om hypnose, mens publikum prøver hypnosen af genne forsøg og tests. De som inviteres på scenen får en helt igennem fantastisk oplevelse, som de aldrig glemmer, og som dine gæster vil tale om længe efter.

Et moderne hypnoseshow, med et twist af mentalisme som kun Lasse kan levere! Showets indhold tilpasses det enkelte arrangement, og alle behandles respektfuldt, så vi sammen kan have en fest!

Mindshow med Lasse Kvist

Et mindshow er en kombination af hypnose og comedy mentalisme, som skaber forundring og en oplevelse ud over det sædvanlige.

Showet består af manipulation, let hypnose og tankelæsning, og er et energiboost til firmafesten, et forfriskende afbræk i konferencen, eller et uforglemmeligt alternativ til den lange tale, når din fest skal være ekstra speciel. Showet er rettet mod et voksent publikum, men kan nydes af alle.

Begge shows kan laves på dansk og engelsk.

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.