Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu
Serveringsteater

Serveringsteater

Serveringsteater, falske tjenere, teatertjenere…

Giv dine gæster en oplevelse, de aldrig glemmer! De falske tjenere serverer forrygende morsom underholdning til enhver fest. Vi har mange forskellige falske tjenere rundt om i landet. De har ting til fælles men har ofte også hver deres forskellige “signaturer”.

Det begynder helt normalt

I begyndelsen fatter ingen gæster mistanke. De flaske tjenere indgår som en naturlig del af tjenerstaben og serverer vin mm. Lidt efter lidt begynder der dog at ske ting og sager. Små finurlige hændelser, kiksede kommentarer mm. Den enkelte tjeners personlighed træder mere tydeligt frem, og efter et stykke tid er ingen af gæsterne i tvivl om, at det hele er gas, og nu slår tjenerne sig i den grad løs.

Den store finale

Ofte slutter de falske tjenere af med decideret underholdning sammen på scenen (hvis en sådan findes), som regel en sang eller to, nogle gange som fællessang med gæsterne.

Praktisk om teatertjenere

Hvis der er over80- 90 deltagere, er det godt med et podie, da det ellers er svært for alle at følge med i underholdningen. Mange af fuptjenerne underholder på både dansk, engelsk og tysk. Antallet af tjenere afhænger af antal gæster – og naturligvis af jeres budget. Ring, og lad os tage en snak om jeres ønsker og behov! Så finder vi en god løsning, som passer til netop Jeres arrangement.

 

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.