Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Tankelæser

Tankelæsning, telepati, mindcontrol, mentalmagi, tankemanipulation, psykologisk manipulation …

Kært barn har mange navne. Takket være tankelæsere som Jan Hellesøe og Mikkel Karlsen er det i løbet af de sidste år blevet utroligt populær at booke en tankelæser som underholdning til fester og arrangementer. Den store eksponering, som bl.a. de to nævnte herrer har fået, har åbnet mange menneskers øjne for et helt nyt univers, hvor man kommer til at tvivle på sin egen fornuft.

En tankelæser afslører ikke sine tricks

Har du også prøvet at være tilskuer til et tankelæsershow og føle dig frustreret, fordi du bare ikke kan greje, hvordan tankelæseren bærer sig ad? Du sidder og tænker, hvordan i alverden det altid lykkes ham at læse dine tanker, når han udfører sine tricks. Det er ligegyldigt, om det er din PIN-kode, bryllupsdato eller din mors navn. Han “gætter” altid rigtigt.

Hverken gætværk eller telepati

Vi tør dog godt afsløre så meget, at tankelæseren hverken gør brug af gætværk og ej heller af telepati.

Som alt andet her i livet er det at læse tanker et håndværk, der kan læres. Værktøjskassen indeholder viden om kropssprog, kroppens signaler, kommunikation og psykologiske teknikker som suggestion, dvs. at plante en idé i “offerets” hoved, uden at offeret ved det. Ved hjælp af teknikkerne begrænser tankelæseren forsøgspersonens muligheder for at handle, så personen ubevidst afslører, hvad hun tænker på. Det er ikke spor overnaturligt; tankelæseren tolker såmænd bare på almindelig menneskelig adfærd.

Fascinerende underholdning med tankelæsning

Når du vil gøre lige lidt ekstra ud af din fest eller et firmaarrangement, så overvej at booke en tankelæser til at underholde dine gæster. De bliver tryllebundet – og du behøver ikke nogen krystalkugle for at kunne forudse, at netop dét show vil de tale om i lang tid derefter.

Dygtige tankelæsere får publikum til at måbe

Vores tankelæsere har øvet sig i mange år og forfinet deres teknikker, så det falder naturligt for dem at skabe den perfekte illusion om, at du får læst dine tanker. Det er stensikkert, at publikum gør store øjne, når de ved selvsyn oplever tankelæserens tilsyneladende overnaturlige evner. Prøv f.eks. at se, når Mads Fencker gætter Peter Frödin og Jarl Friis-Mikkelsens tanker i “Danmark har talent”.

Tankelæsere

Video

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.