DJ til privatfest – hold et brag af en fest

Med en DJ til privatfest er du sikker på, at vennerne husker din fest som lidt ud over det sædvanlige.

Prøv at forestille dig en fest uden musik. En fest, hvor gæsterne sidder pænt med hænderne foldet i skødet og stirrer ud i luften med et forsigtigt smil. Tanken virker nærmest helt absurd – for musikken udgør rygraden i enhver fest. Uden dansevenlige rytmer fra højttalerne er det nok de færreste gæster, der har lyst til at blive hængende til langt ud på natten.

Musik til konfirmation – mange muligheder

En konfirmation er konfirmandens dag – og skal fejres med manér. Derfor må dagens musikalske indslag også godt være lidt ud over det sædvanlige. Det må gerne bestå af mere end en playliste på telefonen, som du kobler til en skrattende dock ovre i hjørnet.

For eksempel er en jukebox et dejligt retro og nostalgisk alternativ. Hos Inbooking har du dog også masser af andre muligheder for at booke live musik til konfirmationen. Læs med her, og få inspiration.

Underholdning til firmafest

Er du på udkig efter underholdning til firmafesten? Og er du løbet tør for idéer?

Hos Inbooking har vi leveret underholdning til fester siden 2006, og vi har altid masser af gode bud på underholdning til firmafesten. I dette indlæg giver vi dig 3 forslag til underholdning, der med sikkerhed vil sætte skub i din firmafest.

Liveband til fest – book et party band

Er musikken på din party playliste efterhånden blev lidt for velkendt ? Er du derfor på udkig efter et lidt anderledes musikalsk indslag til din fest?

Så kan du med fordel overveje at booke et partyband. Hos Inbooking har vi leveret livebands til fester i over 10 år. Med over 100 bands at vælge imellem er der med sikkerhed også et liveband til lige netop din fest.

Pianist til bryllup

Skal I holde et brag af et bryllup? Så hjælper Inbooking med den helt rigtige stemning. Mens der ud på de sene nattetimer spilles op til dans af et band eller en DJ, kan det være super stemningsfuldt at have en dygtig pianist under receptionen og/eller middagen.

For at skabe den mest romantiske dag er det vigtigt at være forberedt. Med vores pianister er I sikre på at mærke amorinerne i luften og en altoverskyggende glædesfuld atmosfære.

Find den helt rette pianist til bryllup hos Inbooking

Når I booker en pianist til bryllup fra Inbooking, får I altid en konservatorieuddannet pianist eller en med mange års erfaring som professionel musiker. Det betyder, at I får en pianist, som præcist ved hvordan man skaber den rette stemning.

For at jeres bryllupsfest bliver en personlig oplevelse og en aften I aldrig glemmer, er det en fordel at aftale bestemte musiknumre eller en bestemt genre, som pianisten skal spille. I har allerede kurateret jeres bryllupsdag ned til mindste detalje, og derfor skal musikgenren naturligvis også passe til resten af festen.

En pianist til bryllup fra Inbooking kan opfylde de fleste ønsker. De har et omfattende repertoire at trække på som eksempelvis evergreens, let pop, musical, højskolesange, revy, sangskat eller jazzklassikere.

Det kan også være I ønsker et klassisk indslag, og det kan vi hos Inbooking også være behjælpelige med. Vi har et udvalg af klassisk uddannede pianister, som kan skabe det perfekte romantiske lydtæppe til jeres bryllup.

Det tilbyder vores pianister

Når I booker jeres pianist til bryllup, er det for at skabe stemning og personlig hygge. Derfor er der mulighed for, at pianisten spiller med på gæsternes medbragte sange, og som regel følger de også trop, når der gives gas under skålesange.

Hvis I ønsker en pianist, der tilmed kan synge, har vi hos Inbooking selvfølgelig et mindre udvalg af syngende pianister, som kan opfylde jeres ønsker.

Vær opmærksom på, at der skal være et akustisk klaver eller flygel på lokationen – alternativt medbringer pianisten et elektronisk klaver.

Kontakt os i dag

Hos Inbooking bestræber vi os på, at ethvert bryllup bliver en unik oplevelse. Derfor står vi klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte pianist til jeres bryllup.

Skriv til os i kontaktformularen til højre eller send en mail til mail@inmusic.dk, så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Bands I København

Find nemt det rigtige band til din fest

Se stor udvalg af bands i København

Nederst på siden kan du klinke på de små billeder for at læse mere om de forskellige bands. Der kan du se video, repertoirelister mm. På den måde kan du nemt finde et eller flere bands, som passer til dit arrangement. Kontakt os derefter for at på et uforpligtende tilbud og for at høre, om de er fri på den pågældende dato.

Du kan finde flere bands under Jylland og Fyn, og desuden har vi en del bands, som ikke fremgå af hjemmesiden.

Du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi svarer hurtigt, og det er helt uforpligtende.

Vi anbefaler

All Night Long - Kopiband

All Night Long

All Night Long spiller en perlerække af kendte hits same one hits wonders, som du troede, du have glemt. Glæd dig til en aften på dansegulvet med masser af fællessang!

All The Hits

All The Hits

All The Hits er et fedt partyband med mandlig og kvindelig forsanger. De spiller alt fra rock'n'roll til disco blandet sammen med de sidste 5 årtiers bedste hits.

Barometerband

Barometerband er det sikre kort, når du vil have et topprofessionelt band, der på festlig vis slår takten an til såvel de klassiske som de moderne radiohits. Spiller i forskellige størrelser fra 3-9 musikere.

Blitz band

Blitz

Blitz er et fedt kopiband, som spiller de største dansehits fra 70erne, 80erne og 90erne og 00erne

Crocodile Rock

Crocodile Rock

Crocodile Rock er et rigtig godt kopiband fra København. De erfarne musikere kan spille mindst et hit fra hvert eneste år siden 1950. Det er således et af de kopibands med bredest repertoire.

Deluxeband

DeluxeBand

DeluxeBand fra København er et kopiband i særklasse. Bandet består af topmusikere, som i den grad kommer ud over scenekanten. Repertoiret består af kendte dansehits.

Festband

Festband

Festband er et rutineret og eftertragtet kopiband fra København. Bandet spiller en lang række kendte dansehits fra 60'erne frem til idag.

Festmaskinen

Festmaskinen

Festmaskinen har fyldt dansegulvet til mange hundrede firmafester og gør det gerne igen til jeres næste fest!

Festorkesteret

Festorkesteret

Festorkesteret er et populært danseband fra Esbjerg. De spiller en lang ræke af de mest populære dansenumre fra 60'erne frem til idag.

Festskaberne

Festskaberne er en yderst erfaren trio fra Sjælland. De spiller dejlig, velklingende dansemusik, som altsammen er særdels dansabelt og sangbart. Kan udevides med kvindelig forsanger.

Freak Out

Freak Out fra København er et super fedt partyband. Med 2 kvindelige forsangere trykker de den af med musiknumre fra 70erne frem til nutidens hits.

Friday Night Live Band

Friday Night Live

Friday Night Live er en party-trio, kendt fra bl.a. X-Factor, Tue West, Bryan Rise mm. Kan evt. hyres med kendt solist.

Gl. Dansk På Nye Flasker

Gl. Dansk På Ny Flasker

Gl. Dansk På Ny Flasker er et band, som har specialiseret sig i alle de gamle, danske klassikere af bl.a. John Mogensen, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, C.V. Jørgensen m. fl.

Hvide Løgne Booking

Hvide Løgne

Hvide Løgne spiller de bedste, danske hits fra firserne og halvfemserne. Bandet er yderst populært og spiller på en stor del af de danske festivaler.

Immer Fünf

Immer Fünf

Med Immer Fünf er der dømt party! Med alle de bedste hits fra 80'er og 90'erne fylder de dansegulvet og skaber den største "syng-med-fest-stemning".

Jean Paul

Jean Paul

Jean Paul er en af de bedste sangere i landet, og tillige en fremragende guitarist. Han spiller en god blanding af hits fra de seneste 7 årtier.

Jump - Partyband fra Roskilde

Jump

Jump er et fedt partyband, som spiller dansevenlige hits fra 70erne, 80erne, 90erne samt det sidste årti. Så der er dømt dans hele aftenen.

Kates Kitchen

Kates Kitchen

Kates Kitchen er et rutineret og superfedt partyband, som spiller de bedste dansehits fra 60'erne frem til idag. Bandet kan udvides med blæsere, hvis musikken skal være ekstra funky.

Klaus og Servants

Klaus og Servants er altid en succes og er et de mest efterspurgte navne på den danske musikscene. Klaus optræder med band eller solo - eller med det populære koncept Syng Med & Tip Et Hit.

Kong Trio

Kong Trio

King Trio er en velspillende trio fra Sjælland. Bandet har et meget stort og alsidigt repertoire, så der er noget for enhver smag.

Lady 80

Lady 80 er garant for en glad 80er-aften, hvor alle synger med, og dansegulvet bliver proppet. Bandet er fra Kbh. men spiller i hele landet.

Landsholdet

Landsholdet

Landets er en super dygtig trio fra København, som kan spille helt akustisk, så lydniveauet bliver holdt på et minimum.

Foto Mangler

Live Karaoke Band

Live Karaoke Band erstatter det traditionelle karaoke-anlæg og giver dig mulighed for at synge dine yndlingsnumre sammen med et rigtigt band.

Marc Grabowski

morphar and the ladykillers

Morphar & The Ladykillers

Morphar & The Ladykillers

One Night Only

One Night Only

Det populære kopiband One Night Only fra København spiller hits fra 70erne til idag. Bandet består af topmusikere, som virkelig forstår at fylde dansegulvet.

One Size Trio optræder live

One Size

One Size optræder både som duo, trio og band. De spiller et meget klassisk pop/rock repertoire af bl.a. US, Credence, Pink Floyd, Queen, Bryan Adams, R.E.M, Big Fat Snake og mange flere.

Pablo Picasso

Pablo Picasso

Trioen Pablo Picasso spiller yndlingsnumre, alt lige fra Thomas Helmig og Shubidua til U2, Madonna, DAD, Bob Marley og The Beatles. Trioen spiller med en lidt rocket lyd.

Party Royale

Party Royale

Party Royale er et superfedt partyband fra København. Repertoiret spænder fra 70'erdisco til nutidens største pophits. Der bliver spillet med energi og nærvær, og dansegulvet plejer at blive fyldt.

Partymaskinen

Partymaskinen

Partymaskinen spiller de bedste dansehits fra de sidste 50 år. Bandet optræder med 4, 5, 7 eller 9 musikere.

Prime

Prime

Prime fra København er et super fedt partyband med både mandlig og kvindelig forsanger i front. Repertoiret er proppet med kendte sange fra 70erne til idag.

Repeatles

Repeatles

Repeatles er Danmarks ældste Beatles kopiband, og de leverer et show ud over det sædvanlige. Booke en koncert med en eller 2 bestemte plader, eller bestil en "greatest hits"-koncert.

Showtime - Partyband fra København

Showtime

Showtime er et af de allerbedste partybands i landet. Med den fremragende sangerinde, Kit Flensted, i front leverer bandet en perlerække af fede dansehits.

Silas Holst & The Flamingo Orchestra

Oplev et suverænt og underholdende show med Danmarks danse- og musicalstjerne, Silas Holst, med band og dansere. Storladne hits masser af effekter og koreografi.

Spunkband

Spunkband

Spunkband er et populært partyband, som har fyldt dansegulvene til mange hundrede fester med deres engagerede fremtoning og kæmpe repertoire af kendte dansehits.

Starscream

Starscream Jamband er et suverænt Kopi Rockband med mere end 400 koncerter bag sig - se dem her

TakeCover

TakeCover

Take Cover er et suverænt partyband fra København, som spiller hits fra 70erne til idag. Bandet består af erfarne musikere, som forstår at sætte gang i en fest.

The Man - Soul Jam

The Man - Soul Jam

Stort partyband fra København med blæsere og korpiger. De fylder dansegulvet med en gang svedig soul.

The Roosters

The Roosters

The Roosters spiller de bedste dansehits fra 60'erne til idag med lyden af 60er-rock. Musikken spilles med stor energi og spilleglæde.

Partyband Live

The Slammers

Hvis du er mere til rock end til pop, så prøv The Slammers. De spiller alle de kendte rock- og pophits - alle med et rock'et islæt. The Slammers sørger for en aften med fyldt dansegulv og masser af syng-med-sange.

Trio Himmelblå

Trio Himmelblå

Venus

Venus

Venus fra København spiller de bedste, danske hits fra 80erne. Det 6 mand store partyband gør en dyd ud af at skabe en fest hver gang, de optræder.

Witness

Witness spiller med en rigtig flot lyd. Forsangeren er supergod, og musikerne trykker den virkelig af, når der spilles op til dans.

Yatzy!

Dansegulvet bliver hurtigt fyldt, når Yatzy! fra Aalborg går på scenen og spiller deres udvalg af kendte og populære dansehits fra de seneste 6 årtier.

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.