Lej en DJ eller et mobildiskotek

Find din DJ eller dit mobildiskotek her!

En dygtig DJ er forskellen på en OK fest – og en fest hvor gæsterne danser, til de styrter.

Står du og skal holde en fest? Så er en professionel og dygtig DJ eller et mobildiskotek noget af det vigtigste for at sætte gang i festen og holde dansegulvet i gang. En DJ eller et mobildiskotek er oplagt til for eksempel en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller en konfirmation, og det rigtige musik som er tilpasset gæsterne er alfa omega. Hos Inbooking har vi nu i flere år leveret DJs og mobildiskoteker til både private fester og firmafester og vi ved derfor lige hvordan arrangementet skal skrues sammen, så det bliver en fest gæsterne sjældent vil glemme.

Vi har en række af landets allerbedste DJs i stald, og derfor tør vi godt love, at hvis ikke vores DJ lever op til det lovede til din fest, så får du pengene tilbage! Vi ved nemlig, at musikken og DJ’en er en meget vigtig faktor for, om en fest bliver en succes eller ej. Og vi samler på succes’er, hvilket du bl.a. kan se på vores mange gode referencer.

Erfarne DJ’s gør en forskel

DJ spiller musik

Her kan du leje en DJ.

Den erfarne DJ læser publikum og sørger for at holde dansegulvet i kog. En god DJ kan fornemmer stemningen i rummet, så musikken hele tiden bliver tilpasset til det, som giver størst glæde og aktivitet på dansegulvet. Anledningen for festen har også stor betydning for, hvordan musikken skal være.

En bryllupsfest skal for eksempel gerne fylde rummet med kærlighed, romantik og glæde, så gæsterne og ikke mindst brudeparret får lyst til at danse tæt. Men en god og sjov fest handler også om et højt glædes- og energiniveau på dansegulvet, så dette skal en god DJ også være opmærksom på. Hvis en DJ formår at aflæse sit publikum rigtigt, vil dansegulvet blive fyldt på ingen tid, og stemningen vil blive løftet, så festen bliver fantastisk og uforglemmelig.

Kontakt os i dag på tlf. 29 92 20 90, og fortæl lidt om dit arrangement. Så finder vi en DJ, der matcher dine ønsker og behov.

Vi spiller for eksempel til:

 • Firmafester og julefrokoster
 • Bryllupper, sølvbryllupper, konfirmationer, fødselsdag mm.
 • Skolefester og jubilæer
 • Sportsfester og klubarrangementer udendørs og i haller

Gør din fest til en success – Book din DJ her!

Mobildiskotek eller DJ?

Hos Inbooking kan du både leje en DJ og et mobildiskotek.

 • Booker du et mobildiskotek, får du en DJ, der kommer ud med fuldt udstyr, det vil sige musik, lydanlæg, DJ-pult og eventuelt lys- og røgshow.
 • Hvis du booker en DJ alene, så kommer han som udgangspunkt kun med sin musik og ikke andet. Det forventes derfor, at arrangøren selv stiller lydanlæg, DJ-pult, lysshow med videre til rådighed. Har du ikke selv et anlæg, hjælper vi med at skaffe udstyr, der lever op til DJ’ens krav.

Kontakt os for råd og vejledning

Hos Inbooking hjælper vi dig til at finde den helt rigtige DJ eller mobildiskotek. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den helt rigtige DJ ud fra dine ønsker og behov. Hvad enten du ønsker musik til en teenage-fest eller et guldbryllup, er vi leveringsdygtige. Alle vores DJ’s har stor musikalsk bredde, så alle, uanset alder og smag, kan få en god fest.

Du er altid velkommen til at kontakte Inbooking for vejledning og råd. Du kan ringe til os eller sende os en besked gennem vores kontaktformular her på siden. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til at skabe de helt rigtige rammer for en vellykket fest, fyldt med musik, dans og godt humør.


Har du andre spørgsmål kan du kontakte os på mail@inmusic.dk eller finde os på adressen Adelgade 102A, 8660 Skanderborg.

Vores kunder siger

 • Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt :-) Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

  Venlige hilsner

  Elias Hej

 • At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

 • Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

  Mvh Bo

 • Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en "overraskelse" med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

  Firma i Kbh.

 • Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

  Peter

 • Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

  Firma, Vejle

 • Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

  Abraham Gaaei, Personalechef

 • Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

  Scandinavian Tobacco Group

 • Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke "forstyrre" festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

  Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

 • Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

  Lone & Kim, Davinde Odense SØ

 • Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

  Med venlig hilsen

  Michael Jensen Projektchef, Partner

 • Hej Lars.

  Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag - Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
  Tak for superservice - vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰
  Kh Tine

 • Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

×

Menu

Ring op

Få tilbud

Ring

29 92 20 90

og få et uforpligtende tilbud.


Eller udfyld denne formular
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.