Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Dj til bryllup

Efter en lang og romantisk dag med smuk vielse, hyggelig reception og overdådig middag – måske med let klavermusik som underholdning – er det endelig tid til at smide hæmningerne og give den gas på gulvet. Med en DJ til bryllup fra Inbooking er I sikret en fest til den lyse morgen.

Kridt danseskoene og top jeres bryllupsfest med en DJ fra Inbooking

Hos Inbooking har vi siden 2006 specialiseret os i musik og underholdning til en bred vifte af begivenheder – og i særdeleshed bryllupper. Vi sørger altid for at forventningsafstemme med jer, så I får den bedste oplevelse.
Det betyder, at vi sammen finder den stemning, I ønsker at opnå til festen. I har mulighed for enten at leje et helt mobildiskotek eller blot en DJ. Et mobildiskotek indeholder en DJ, lydanlæg, lys og evt. røgmaskine. Dermed skal I ikke sørge for andet end et par strømstik. Findes der allerede et anlæg og/eller en DJ-pult på bryllupslokationen, medbringer DJen blot sin musik.

En fest for livet med en DJ til bryllup

Inbooking har en lang række dygtige DJs, som hurtigt kan aflæse jeres gæster og selve stemningen i rummet – på den måde kommer de rette sange på i den helt rigtige rækkefølge. Til et bryllup begynder dansefesten som regel umiddelbart efter brudevalsen. Nogle par har øvet en sjov dans til et festligt nummer, som kontrast til den traditionelle brudevals. Andre ønsker et genkendeligt nummer, som med sikkerhed får gæsterne til at flytte fødder og krop i rytmiske bevægelser. Det kan også være, at I har en helt tredje plan, fx at DJen skal spille allerede under middagen.
Er I på bar bund, når det kommer til en fed spilleliste, der får folk til at danse, har jeres DJ til bryllup naturligvis en spilleliste klar til at sætte dansegulvet i kog.

Skab den perfekte stemning

Når det kommer til store begivenheder, er det selvfølgelig vigtigt at ramme den givne stemning og det specifikke bryllupstema. Derfor ved vi, at en DJ til bryllup skal skabe en romantisk og glædesfuld stemning gennem hele festen.
Det er helt op til jer som par at beslutte, hvordan I ønsker jeres dansefest skal skydes i gang – og hvor lang tid den skal vare. Vores erfarne DJs er i stand til at skabe en fed fest, uanset hvem publikum måtte være og skal blot have alle ønsker at vide i god tid – så skræddersyer DJ’en jeres spilleliste til perfektion.
Så kontakt os i dag, så finder vi den perfekte DJ til jeres bryllup – og giver hele festen dansuenza!

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.