Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Spørgsmål og svar

“Skaffer I en ny Dj, hvis vores Dj bliver syg”?
Vi kan ikke give en garanti, men vi har en meget stort netværk i hele landet, og vil som regel. altid kunne finde en afløser. Det er også i vores interesse, at I får hjælp.

“Hvornår foregår opstilling?”
Som regel stiller han op en time inden spillestart ved mindre arrangementer. Hvis der er spisning eller andet inden, hvorunder han ikke skal spille, vurderer vi i fællesskab, om opstilling kan foregå uden at genere nogen. Ellers stiller han op inden middagen.

Ved større arrangementer er der som regel flere ting at tage hensyn. Da aftales det altid ved aftalens indgåelse, hvornår opstillingen foregår.

Hvad er forskellen på “Dj” og “mobildiskotek”
Et mobildiskotek består af en Dj, lydanlæg og lys. Du skal ikke tænke på andet end strøm. Resten klarer vi.

Ved større arrangementer er der ofte lejet lydanlæg og lys til f.eks. band og underholdning. Da vil en Dj som regel kunne koble sig på det eksisterende anlæg. I nogle tilfælde medbringer Djen sin egen Dj-pult. I andre tilfælde vil der være en pult på stedet, så han kan nøjes med at medbringe sin musik.

“Hvad nu hvis vi gerne fortsætte festen til senere end vi har aftalt?”
Man kan altid købe sig til mere tid. Prisen for dette aftales som regel på forhånd og skrives i kontrakten.

“Hvilken type musik spilles der?”
Det taler vi om inden, Djen bliver booket. På den måde sikrer vi os, at du får den rigtige Dj.

“Er det muligt at komme med musikønsker”
Ja, gerne! Både inden og under arrangementet. MEN forvent ikke, at ønskerne bliver spillet lige efter, at Djen har fået dem. Musikken skal passe sammen. Stol på, at Djen ved, hvad han gør.

“Hvor meget fylder musikanlægget og Djen?”
Det afhænger meget af arrangementets størrelse. Hvis det er små fester med under 100 deltager, fylder det ganske få kvadratmeter. Det kan vi tage en snak om i forhold til dit arrangement.

“Sender I en kontrakt?”
Ja!

“Kan man få en Dj til at spille under middagen?”
Ja, det fungerer rigtig godt.

“Kan en Dj spille til fællessange?”
Det kan mange Djs. Hvis det er dit ønske, så sig det inden, du booker. Så sørger vi for, at det kan lade sig gøre.

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.