Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Leje af jukebox

Udlejning af jukeboxe i hele Østjylland

Vi udlejer markedets bedste Jukebox, den danske Sir Juke.

En jukebox tilføjer et strejf af retro-stemning til dit selskab samtidig med, at den sørger for at holde festen kørende med musik hele natten lang. Dans til de sene nattetimer med en af vores mange jukeboxe, der med garanti bliver festens midtpunkt, når gæsterne sætter deres yndlingssange på.

Lad Sir Juke styre musikken

Så kan du læne dig tilbage og nyde festen uden at skulle bekymre dig om hvorvidt musikken nu er god nok og om alle morer sig. En jukebox er nemlig en nem måde at få gang i den helt rigtige musik til din fest eller dit arrangement.

Sir Juke spiller klaver-akkompagnement til gæsternes medbragte lejlighedssange, afdæmpet dinnermusik til spisning eller reception samt nye og gamle hits til dansegulvet.

Du kan bruge jukeboxens indbyggede spillelister, så du både får den helt rigtige musik til middagen og den mere livlige og festlige musik, til når middagen er slut og dansegulvet skal indtages. Jukeboxen indeholder alt fra nye hits til gamle klassikere. Hver måned suppleres maskinerne med de nyeste hits. Lad dine gæster vælge deres egen musik, eller lås jukeboxen med en PIN-kode, så kun du kan styre den.

Vælg mellem 3 modeller af jukeboxe

Sir Juke

Den moderne, opretstående jukebox i moderne stållook med lydkvalitet i topklasse. En klassiker, der altid sætter gang i festen. Denne model kommer altid med levering.

Sir Juke Retro

Den klassiske Würlitzer jukebox, som du kender, med indbygget digital Sir Juke-teknologi. Med andre ord: En moderne jukebox i klassisk design. Altid med levering.

Sir Juke Light

Den smarte, prisstærke bordmodel, som du selv kan hente hos en forhandler. Nøjagtigt samme indhold og funktioner som Sir Juke, bare mindre og bærbar.

Sammenligning af jukeboxene

  Jukeboxen Sir Juke Light i moderne stållook Jukeboxen Sir Juke med lys i rødt skær Jukeboxen Sir Juke Retro i klassisk design
  Sir Juke Light Sir Juke Sir Juke Retro
Antal sange 7000 7000 7000
Dansk bruger­menu  ✓  ✓
Indbyggede spillelister
Lav din egen spilleliste
DJ-funktion
Pianistfunktion
Digital teknologi
Touchskærm
Lydkvalitet Fremragende Fremragende Udmærket
Design Bordmodel Moderne Klassisk
Tilkøb      
Diskolys Tilkøb Tilkøb Tilkøb
MP3-afspiller/PC kan tilsluttes Tilkøb Tilkøb Tilkøb
Mikrofon (til tale) Tilkøb Tilkøb Tilkøb
Højttalerstativer (forbedrer lydkvalitet og lydstyrke) Tilkøb

Priser for leje af jukebox

  • Sir Juke Light: kr. 1500 (selvhenter – kan leveres mod gebyr)
  • Sir Juke: kr. 2500 (leveret og afhentet)
  • Sir Juke Retro: kr. 2.750 (leveret og afhentet)

Leveringsmuligheder

Alt efter hvilken jukebox-modeller, du lejer, har du mulighed for at få jukeboxen leveret gratis eller mod et gebyr eller selv at hente den på et af vores afhentningssteder i Østjylland.

Afhentningssteder

Vi har tre lokaliteter i Østjylland, hvor du selv kan hente Sir Juke Light:

  • Skanderborg: Adelgade 115, 8660 Skanderborg
  • Skødstrup: Engskovbakken 122, 8541 Skødstrup
  • Aarhus/Hasselager: Hovedvejen 4, 8361 Hasselager

Hvis du ikke har mulighed for selv at hente, leverer vi også gerne jukeboxen til dig mod tillæg.

Gratis levering i Østjylland

Vi tilbyder gratis levering af Sir Juke og Sir Juke Retro i området Randers, Århus, Odder, Horsens, Skanderborg, Ry, Silkeborg, Hammel, Hinnerup mm.

Skal du bruge en jukebox i andre områder, så spørg os endelig. Vi kan for det meste imødekomme dine ønsker, uanset hvor du bor!

Kontakt os

Hvis du leder efter en jukebox, som du kan leje til dit bryllup, din fødselsdag eller en anden fest eller begivenhed, står vi hos Inbooking klar til at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uddybning af vores produkter og services. Ring til os eller send os en mail via vores kontaktformular.

Tlf.: 2992 2090 
E-mail: info@jukeboxpressen.dk

Du kan også bestille en jukebox hurtigt og nemt med det samme. Alt hvad du skal gøre er at udfylde formularen her på siden, så sørger vi for resten. Vi glæder os til at høre fra dig. Hos Inbooking er leje af jukebox nemt og prisvenligt.

 

Hej,

Vi vil gerne sige mange tak.

For en ordens skyld vil jeg nævne, at jeg faktisk var ret forbeholden og usikker på om ”konceptet” med en jukeboks kunne fungere både lydmæssigt og hensigtsmæssigt.

Jeg vil indrømme det kørte som smurt, og jeres jukeboks var med til at gøre festen til en succes. Jeg vil bestemt overveje at vende tilbage igen – der er runde fødselsdage om hjørnet.

De bedste hilsner,
Bettina

 

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.