Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Gode råd om jukeboxe

Værd at vide om leje af jukebox

Der er sket meget siden en jukebox var med CD’er – med ventetid mellem numrene, dårlig lyd, forældet musikindhold mm.

I dag fås såkaldt digitale jukeboxe, hvor musikken i stedet for at ligge på CD’er nu ligger på en indbygget computer. Det betyder, at man slipper for ventetid mellem sangene, og det gør jukeboxen langt mindre sårbar overfor mekaniske fejl. Desuden har mange digitale jukeboxe en lang række muligheder, som man ikke så tidligere.

F.eks. er den danske jukebox Sir Juke kendetegnet ved:

 • al betjening foregår på dansk
 • fremragende lyd
 • stort musikudvalg – både nyt og gammelt (opdateres månedligt)
 • kan låses med PIN-kode
 • mange indbyggede spillelister og temaer (musikgenrer, årtier, spisemusik mm.)
 • lav din egen spilleliste på nettet
 • indbygget pianist-funktion spiller til fællessang
 • betjenes via store touch-skærm

Det kan være afgørende for mange at have mulighed for at få akkompagneret gæsternes medbragte sange. Dette var tidligere forbeholdt musikere, men nu kan Sir Juke altså også klare det.

Fordele og ulemper ved jukeboxe

Fordele

 • den kræver kun lidt plads
 • den er billig
 • den indeholder mange musiknumre
 • den spiller indtil sidste mand forlader festen
 • alle gæsterne er med til at vælge musikken
 • du kan have fuld kontrol over, hvad der bliver spillet

Ulemper

En jukebox kan aldrig hamle op med et levende menneske. En dygtig DJ, musiker eller et band kan i kraft af deres erfaring se, ved at iagttage deltagernes reaktioner, hvad der skal til for at sætte gang i festen.

Stor forskel på de forskellige mærker af jukeboxe

 • Lydkvalitet

Lyden kan variere fra fremragende til virkelig ringe (check evt. specifikationer og søg på nettet, eller spørg nogen, som har forstand på højttalere)

 • Lydniveau

Der er stor forskel på, hvor kraftigt de kan spille. Hvis man bliver mere end 30-40 personer, skal man være opmærksom på, at lyden kan blive dæmpet betragteligt, hvis der står personer foran jukeboxen, og hvis højttalerne er indbyggede. Da kan det være en fordel med højttalere på stativ.

 • Musikudvalg

Undersøg hvor mange sange, der er i jukeboxen, og også hvor gamle de sidste nye sange er. Vær opmærksom på, at mange jukeboxe indeholder et stort antal hele CD’er, hvor alle sangene ukritisk er indlæst. Da man ofte kun hører 1-2 sange fra hver CD, vil der derfor i disse jukeboxe være rigtig meget spild, og det kan være en prøvelse at bladre igennem sangene for at finde dem, man vil høre. En jukebox med 10.000 sange kan i dette tilfælde i praksis have et væsentligt ringere musikudbud end en box med 3.000 sange, hvor hver enkelt sang er blevet udvalgt, så der i gennemsnit måske kun er 1-2 sange fra hver CD.

 • Brugervenlighed

Der er meget stor forskel på brugervenligheden på de forskellige jukeboxe på markedet. Få evt. en demonstration, så du kan vurdere, om jukeboxen er nem at betjene. Mange betjenes på engelsk, hvilket kan have betydning for mange mennesker.

 • Driftsikkerhed

Igen er der meget stor forskel på de forskellige mærker. Det er absolut en fordel, hvis udlejeren har et vagt-tlf.-nr., så du kan komme i kontakt med ham i nødstilfælde.

 • Features

Undersøg, hvad der er af features på den pågældende jukebox, f.eks. PIN-kode, fjernbetjening, akkompagnement til festsange, indbyggede playlister, mulighed for at oprette personlig spilleliste mm. Prøv at sammenligne forskellige jukeboxe.

 • Spillelister

Spillelister – hvadenten de er indbyggede eller personlige – kan være en god mulighed. Så slipper du for at skulle vælge numre i løbet af arrangementet. På Sir Juke kan man på nettet oprette sin egen spilleliste, som bliver lagt ind i maskinen og er klar til festen.

 • Låsning med PIN-kode

Sir Juke kan låses med PIN-kode. Benytter du denne funktion sammen med en spilleliste, kan andre ikke få jukeboxen til at spille andre sange, indtil du låser den op eller vælger nyt tema eller almindelig jukebox-funktion, hvor man har adgang til samtlige sange i jukeboxen.

Analog vs. digital jukebox

 • Analog jukebox

Skal man være helt korrekt, burde udtrykket analog jukebox kun dække de rigtig gamle maskiner, som afspillede vinyl. Man regner dog også CD-maskiner for analoge, måske med henvisning til, at CD’erne skiftes mekanisk. Denne type jukeboxe er kendetegnet ved, at der som regel kun er 50-200 CD’er i. Desuden kan der være lang ventetid, netop pga. af den mekaniske udskiftning af CD’erne.

 • Digital jukebox

Den digitale jukebox består af en computer, som afspiller MP3-filer. Den kan være bygget ind i en ældre, klassisk jukebox, så den har det originale udseende, eller den kan være bygget ind i nyt, moderne design. Skift mellem sangene sker øjeblikkeligt. Betjening sker via touch-skærm. Antallet af sange varierer men er generelt væsentligt større end på de analoge maskiner. Ofte er der en lang række smarte funktioner, som man ikke ser på de ældre jukeboxe.

Hvilken jukebox skal man vælge?

Vi har valgt kun at have Sir Juke i vores udvalg. Det skyldes blandt andet, at det nok er den mest driftsikre jukebox på markedet. Desuden har den en lang række funktioner, som vi mener er med til at sikre kunderne en god fest (PIN-kode, personlig playliste, pianistfunktion, mange indbyggede playlister, god lydkvalitet, brugervenlighed, månedlig opdatering af musik mm.).

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.