Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Pianist til bryllup

Skal I holde et brag af et bryllup? Så hjælper Inbooking med den helt rigtige stemning. Mens der ud på de sene nattetimer spilles op til dans af et band eller en DJ, kan det være super stemningsfuldt at have en dygtig pianist under receptionen og/eller middagen.

For at skabe den mest romantiske dag er det vigtigt at være forberedt. Med vores pianister er I sikre på at mærke amorinerne i luften og en altoverskyggende glædesfuld atmosfære.

Find den helt rette pianist til bryllup hos Inbooking

Når I booker en pianist til bryllup fra Inbooking, får I altid en konservatorieuddannet pianist eller en med mange års erfaring som professionel musiker. Det betyder, at I får en pianist, som præcist ved hvordan man skaber den rette stemning.

For at jeres bryllupsfest bliver en personlig oplevelse og en aften I aldrig glemmer, er det en fordel at aftale bestemte musiknumre eller en bestemt genre, som pianisten skal spille. I har allerede kurateret jeres bryllupsdag ned til mindste detalje, og derfor skal musikgenren naturligvis også passe til resten af festen.

En pianist til bryllup fra Inbooking kan opfylde de fleste ønsker. De har et omfattende repertoire at trække på som eksempelvis evergreens, let pop, musical, højskolesange, revy, sangskat eller jazzklassikere.

Det kan også være I ønsker et klassisk indslag, og det kan vi hos Inbooking også være behjælpelige med. Vi har et udvalg af klassisk uddannede pianister, som kan skabe det perfekte romantiske lydtæppe til jeres bryllup.

Det tilbyder vores pianister

Når I booker jeres pianist til bryllup, er det for at skabe stemning og personlig hygge. Derfor er der mulighed for, at pianisten spiller med på gæsternes medbragte sange, og som regel følger de også trop, når der gives gas under skålesange.

Hvis I ønsker en pianist, der tilmed kan synge, har vi hos Inbooking selvfølgelig et mindre udvalg af syngende pianister, som kan opfylde jeres ønsker.

Vær opmærksom på, at der skal være et akustisk klaver eller flygel på lokationen – alternativt medbringer pianisten et elektronisk klaver.

Kontakt os i dag

Hos Inbooking bestræber vi os på, at ethvert bryllup bliver en unik oplevelse. Derfor står vi klar til at hjælpe jer med at finde den perfekte pianist til jeres bryllup.

Skriv til os i kontaktformularen til højre eller send en mail til mail@inmusic.dk, så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.