Telefon 2992 2090
info@inbooking.dk
Menu

Tryllekunstner i Aarhus

Book en dygtig tryllekunstner i Aarhus

Et professionelt og godt trylleshow er en fascinerende og spændende oplevelse. Kugler som forsvinder ud af den blå luft, kort der trylles frem, et ur som pludselig er væk og dukker frem et nyt sted, eller en due, som flyver ud af en tom hat. Trylleri og magi kombineret med humor og komik er underholdning på et højt niveau, som vil overraske og fascinere de fleste.

Hos Inbooking har vi et stort udvalg af professionelle tryllekunstnere, der står til rådighed for booking til dit næste arrangement. Alle vores artister er nøje udvalgt, og vi hjælper dig gerne med at finde den tryllekunstner, der egner sig bedst til dit arrangement, da der jo af indlysende årsager er forskel på, hvad en børnehave og hvad en seriøs virksomhed forventer af deres underholdning. Trylleri er underholdning til alle aldersgrupper, lad os hjælpe dig med booke en tryllekunstner til din næste fest i Århus eller omegn.

Herunder ser du nogle af vores mest populære tryllekunstnere i Aarhus og det østjyske:  Jesper Grønkjær og Kristian Skovbo.

Jesper har underholdt med sine tryllerier i det meste af verden, og er med sine over 250 shows årligt en af Danmarks mest rutinerede tryllekunstnere.

Steen er opfinderen af konceptet “Magisk Teambuilding”, hvilket altid er en succes i de danske virksomheder. Her får man både underholdning og et tættere samarbejde for pengene.

Kristian er med sin lune, jyske humor og fingerfærdighed en stensikker leverandør af gisp og grin, når publikum skal underholdes.

En tryllekunstner til alle festlige lejligheder

Hos os kan du finde en professionel og erfaren tryllekunstner til enhver lejlighed for både børn og voksne og til både firmaarrangementer og private fester og meget andet. En tryllekunstner kan for eksempel give en uforglemmelig oplevelse til jeres firmafest, julefrokost, messe og teambuilding arrangement, eller til jeres private arrangement som eksempelvis fødselsdagen, konfirmationen eller fastelavnsfesten.

Vores udvalg af professionelle tryllekunstnere er stort. Tryllekunstnerne fra resten af landet optræder gerne i Aarhus, og vi har mange flere end dem, du ser her på siden. Finder du ikke hvad du søger her på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os, og så finder vi en løsning på din efterspørgsel.

Gør arrangementet sjovt og uhøjtideligt

En tryllekunstner kan være med til at gøre festen eller arrangementet til den allermest vellykkede begivenhed, fordi det både indeholder latter, overraskelse, spænding og fascination. Ofte bliver tilskuerne også involveret, og det giver hurtigt en sjov og uhøjtidelig stemning, som kan mærkes resten af aftenen.

En dygtig tryllekunstner kan hjælpe til at gøre folk mere afslappet og åbne, og derfor er et trylleshow særligt oplagt til de arrangementer, hvor alle ikke nødvendigvis kender hinanden. Som publikum til et trylleshow kommer man tættere på hinanden og har en fælles referenceramme, som kan danne grundlag for samtale resten af aftenen. Hvor blev uret af? Hvor kom fuglen fra? Vores tryllekunstnere vil efterlade jer forundrede, men opløftede.

Ring til os i dag og få en snak med os om dine behov for underholdning, så hjælper vi dig med at booke den helt rigtige tryllekunstner til den helt rigtige pris til dit arrangement i Aarhus.

Leder du efter tryllekunstnere i andre dele af landet? Se også vores artister i:

NordjyllandVestjyllandØstjyllandMidtjyllandSønderjyllandhele landet

Vi anbefaler

Allan Jensen

Allan Jensen er en ung, fremadstormende tryllekunstner fra Midtjylland. Han underholder både børn og voksne, firmaer og private. Læs mere
Anders Lilleøre

Anders Lilleøre

Anders Lilleøre er en ung, fremadstormende tryllekunstner, der som den eneste nogensinde har vundet Aarhusmesterskab i trylleri 2 år i træk. Han har desuden vundet DM i close up trylleri for 10-20-årige. Læs mere
Jesper Gronkjar Tryllekunstner

Jesper Grønkjær

Tryllekunstnereren Jesper Grønkjær er en erfaren tryllekunster. Han underholder både voksne og børn og mestrer både close up og stand up magic. Læs mere
Kristian Skovbo Tryllekunstner

Kristian Skovbo

Kristian Skovbo er en populær tryllekunstner, som laver både stand up og close up trylleri. Han optræder ved både familie- og firmaarrangementer. Læs mere
Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi

Ballonklovnen Fubbi leverer god underholdning for børn og voksne. Duer og levende kaniner hører blandt bestandelene af hans show. Læs mere
Kim Andesen Tryllekunstner

Kim Andersen

Kim Andersen er en helt unik tryllekunstner, som blander trylleri comedy - begge dele på højt niveau. Læs mere
Trylle-Ole Ballondyr

Trylle-Ole

Trylle Ole fra Randers er en af de mest erfarne tryllekunstnere i landet, når det kommer til underholdning for børn og familier. Han optræder til private fester og i storcentre, til byfester, juletræsfester og meget andet. Læs mere
Ole Larsen - Tryllekunstner fra Randers

Ole Larsen

Ole Larsen fra Randers optræder i hele landet for både børn og voksne. Han optræder ofte i forbindelse med firma-arrangementer, familiefester mm. Læs mere

Jeg skulle hilse dig mange gange og sige dig et stort tak – det hele var et kæmpe hit – både med Tributeband og ikke mindst underholdingen med Kristian Skovbo ☺ Der blev mine deltagere godt nok taget med storm – og smilene og glæden var stor – og jeg har modtaget mange positive tilbagemeldinger – så det vil jeg jo gerne dele med dig – for det er jo din fortjeneste Lars ☺ Så tusind, tusind tak – og jeg håber, at vi kan gentage successen. Dansk Firmaidrætsforbund

Kh Tine

Hej Lars.

Tusinde tak for et fantastisk arrangement i dag – Miguel var simpelthen SÅ fantastisk😍😍😍😍
Tak for superservice – vi kommer tilbage når Alexander skal holde fødselsdag!🇩🇰

Med venlig hilsen
Michael Jensen Projektchef, Partner

Det var et virkeligt godt show og en anderledes en måde at give personalepleje til medarbejderne. Vi takker fra INGENIØR’NE for et fortryllende show og ikke mindst for god behandling fra INMUSIC.

Lone & Kim, Davinde Odense SØ

Vi hyrede Håndlangerne til et kobberbryllup med blandede gæster. Og på trods af det blandede selskab har jeg kun hørt tilfredshed med musikken. Alle spørgsmål og andet blev behandlet hurtigt og tilfredsstillende ved booking og tiden inden festen, fra både band og Inmusic´s side. Alt i alt en god oplevelse. Takker.

Mvh & Ivan Korsbæk Støvring

Martin skabte en god og behagelig stemning under middagen og var lydhør for gæsternes ønsker i forbindelse med indslag. Til festen efter middagen var Martin god til at få gang i dansegulvet med det samme. Han varierede musikken godt til både unge og gamle og var hurtig til at opfylde folks musikønsker. Martin var i det hele taget en behagelig og kompetent DJ, der forstod at holde sig i baggrunden og ikke “forstyrre” festen. Vi vil til enhver tid anbefale alle at hyre Martin til deres fest. At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Scandinavian Tobacco Group

Vi havde DJ Arthur fra InMusic til at spille til vores Årsmøde. Alt forløb helt perfekt og Arthur var lynhurtig til at fange stemningen i salen og var god til at opfylde ønsker fra deltagerne. Festen havde ikke været den samme uden Arthur. Jeg kan kun anbefale Arthur / InMusic, der er yderest professionelle og lever fuld ud op til forventningerne.

Abraham Gaaei, Personalechef

Vi hyrede Mikkel Lassen til vores personalefest med ca. 130 mennesker. Booking og koordineringen med både INMUSIC og Mikkel personligt var nemt og hurtigt. Selve showet var virkelig godt. Mikkel er meget dygtig og lavede et trylleshow på meget højt plan, som begejstrede alle. Han var god til at bruge folk i sit show, og derved inddrage os som publikum. De varmeste anbefalinger herfra.

Firma, Vejle

Jeg fandt frem til INMUSIC på nettet. Det gik godt og nemt at finde jer. En fin mail korrespondance opfyldte vore krav. Kontrakt/ betaling m.v. forløb problemfrit. Ja, jeg kan roligt anbefale jer.

Peter

Inmusic virker meget professionelle og står hurtigt til rådighed med hjælp til den rette underholdning. Kan varmt anbefales.

Firma i Kbh.

Mikkel Lassen trådte til med kort varsel til vores arrangement. Som arrangør af festen, er jeg glad for, at både Inmusic og Mikkel Lassen kunne være så hurtige og behjælpelige. Mikkel fangede hurtigt stemningen og da den ene gæst udpegede den ene servetrice, som var engelsk talende, så slog underholdning proffessionelt over i engelsk. Min lille spontane ide, med en “overraskelse” med trylleshow faldt i alle gæsternes smag. Du efterlod megen undring, efter alle dine fantastiske tricks. Dine kontaktoplysninger er uddelt til flere, så det er jo tegn på succes. Tusind tak for at sætte prikken over iet

Mvh Bo

Det fantastisk at komme i kontakt med INMUSIC – Det var nemt at lave en forespørgsel på nettet om morgenen med hurtigt svar, og ved middagstid var vores underholdning booket og bekræftet. Selve underholdningen levede fuldt op til forventningerne, og alle gæster og konfirmanden havde en fantastisk time med Lasse. Alt forløb som aftalt og uden problemer.

Mvh Helle & Ivan Korsbæk Støvring

At hyre en DJ gennem INMUSIC gav os en tryghed i forbindelse med kontrakten og risikoen for, at DJen skulle blive syg på dagen.

Venlige hilsner
Elias Hej

Jeg fandt frem til INMUSIC ved at google booking af tryllekunstner. Hele processen omkring bookingen og betalingen var fuldt ud tilfredsstillende. Mikkel var supergod! Vi havde en god samtale et par dage inden brylluppet, og på selve dagen var Mikkel fantastisk til at fange alle, børn og voksne, ind og levere et fantastisk show, samt efterfølgende at lave ballondyr til børnene. Det var alle pengene værd, og meget anbefalelsesværdigt 🙂 Jeg kan ikke se hvordan det kunne blive bedre.

Lad os finde den rette tryllekunstner for dig

Kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.